• Haberler
  • Gündem
  • Dolandırıcı sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu kimdir?

Dolandırıcı sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu kimdir?

Sosyal medyadan yaptığı seslendirme ve taklit videoları ile tanınan Kıvanç Talu 150 milyon tl'lik vurgun ile yurtdışına kaçacak iddiası ile eşi ile birlikte Sabiha Gökçen Havalimanında yakalandı işte detaylar

 Kıvanç Talu ve Beril Talu 'Var Böyle Tipler' isimli bir kanaldan yapmış oldukları paylaşımla biliniyorlardı. 150 milyonluk vurgun yapıp yurt dışına kaçtıkları iddia ediliyordu. Tabi şikayetler o günden bu yana her geçen gün arttı. Polis ekipleri harekete geçti. Sosyal medya fenomenleri Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındılar. Şu anda da Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ifade işlemleri devam ediyor. 

Kıvanç Talu kimdir?

Memur bir ailenin çocuğu olan Kıvanç Talu, 1988 yılında Ankara'da doğdu. Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden mezun olduktan sonra 2007 yılında reklam yazarı olarak çalışmaya başladı. Ardından pek çok farklı ajansta kariyerini devam ettirdi. 

Talu'nun 2010 yılında TV8’de Özgür Çakıt ve Nihal Yalçın ile birlikte sundukları 'Yalanını Sevsinler' isimli talk show programı, altı bölüm sonra program yayından kaldırıldı. "Var Böyle Tipler" adıyla çektiği kısa videolarla tanınan Talu, 2016 yılında kreatif direktörlüğü görevinden ayrılıp oyunculuk, seslendirme ve sosyal medya alanlarında bireysel olarak çalışmaya başladı. 

Beril Talu kimdir?

Beril Talu, 1991 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İzmir Özel Türk Koleji'nde lise eğitimini tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun olan Beril Talu, çeşitli reklam ajanslarında çalıştı.

Bakmadan Geçme