• Haberler
  • Gündem
  • Dünya Turu Türkiye'de Son Buldu! Rus Moto Vlogger Tatyana Ozolina Feci Şekilde Can Verdi

Dünya Turu Türkiye'de Son Buldu! Rus Moto Vlogger Tatyana Ozolina Feci Şekilde Can Verdi

Ünlü Rus moto vlogger Tatyana Ozolina, Türkiye turu kapsamında bulunduğu Muğla Milas'ta geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti.

Rus YouTuber ve moto Vlogger Tatyana Ivanovna Ozolina'nın dünya turu Türkiye'de son buldu. Muğla'nın Milas ilçesinde motoruyla seyrettiği sırada kazaya karışan ünlü YouTuber, olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada Ozolina'nın yanı sıra 1 kişi de yaralandı.

Kaza, Milas-Söke karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Söke'den Milas istikametine seyir halinde olan 3 motosikletten 2'si tır ile çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile motosikletlerden biri yolun sağındaki refüje, diğeri ise orta kısımdaki refüje savruldu.

Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, 1 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.

Yaralanan diğer sürücü ise ilk müdahalesinin ardından Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazada ölen kişinin Rus YouTuber ve moto Vlogger Tatyana Ivanovna Ozolina olduğu tespit edildi. YouTube'da yaklaşık 2 milyon takipçisi olan Ozolina'nın motosikletiyle dünyayı gezdiği öğrenildi.

Rus YouTuber'ın karıştığı kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

MUHABİR

Bakmadan Geçme