Ecem Taşer kimdir? Instagramını mı kapattı?

Son videosuyla gündeme gelen sosyal medya kullanıcısı Ecem Taşer son videosuyla çok konuşuldu.

Sosyal medyada ürettiği içerikler ve videolar ile sık sık gündemde kalmayı başaran fenomen Ece Taşer, bir kez daha bunu başardı. Paylaştığı videosuyla eşi olmadan tatile çıktığını söyleyerek bu duruma tepki gösterenlere ‘Sorun sizin zihniyetinizde’ yanıtını verdi.

6 senedir eşi Ali ile birlikte mutlu bir evlilikleri bulunan Ece Taşer, kocasıyla birlikte çektiği videosu sonrasında takipçilerinden ve sosyal medya kullanıcılarından tepki aldı. Bu durumdan rahatsızlık duyduğunu belirten Taşer, gelen tepkilere sert yanıtlar vererek ‘Herkes arkadaşlarımla tatile gittiğimde neden kocamı götürmediğimi soruyor ve şaşırıyorlar’ dedi.

Arkadaşlarıyla beraber Avrupa turuna ve 2 kez de yaz tatiline gittiğini söyleyen ünlü fenomen daha sonrasında gelen tepkilere seyircisiz kalmayarak ecemtaser adlı Instagram hesabını kapattı.

KİMDİR?

Sosyal medya fenomeni olan ve farklı içerikler üreten Ece Taşer, Instagram’ın yanı sıra TikTok ve YouTube platformlarında da tanınmaktadır. 29 yaşında ve 5 yıldır eşi Ali ile evli olan Taşer, polisliği bırakan kocasıyla beraber Muğla’nın Köyceğiz ilçesine yerleşme

Bakmadan Geçme