• Haberler
  • Gündem
  • Ecrin Su Çoban ile İlgili Flaş Gelişme! Evi Aranıp Dijital Materyallere El Konuldu

Ecrin Su Çoban ile İlgili Flaş Gelişme! Evi Aranıp Dijital Materyallere El Konuldu

Discord'da dolandırıcılık ve şantaj yaptığı iddialarıyla gündeme gelen Ecrin Su Çoban'ın evinde arama yapılmasına karar verildi. Savcılık, Çoban'ın dijital materyallerine el konulması talimatı verdi. 

Son günlerde Ecrin Su Çoban olayı gündeme geliyor. Türkiye'de yaşanan kadın cinayetlerinin ardından birçok olay da gün yüzüne çıkmaya başladı. İddialara göre, Ecrin Su Çoban'ın, Discord platformu aracılığıyla bazı gruplarla ilişkili olduğu ve bu gruplarda yer alarak birçok kişiye şantaj yaptığı öne sürüldü. İddiaları yalanlayan Ecrin Su Çoban, ailesiyle birlikte suç duyurusunda bulunduğunu duyurmuştu.

Yaşanan gelişmelerin ardından savcılık harekete geçti.

Dijital platformşlarda dizi ve sinema gibi videolar çeken 17 yaşındaki fenomen Ecrin Su Çoban, nakliyat şirketi kurdurup depremzedeleri dolandırdığı, kendisine dolandırıcılık için site açmayan bir çocuğu tehdit ettiği ve Discord uygulaması üzerinden 901 suç örgütüyle beraber hareket ettiği iddialarıyla gündeme geldi. Çoban, iddiaları sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla yalanlamıştı.

Savcılık tarafından Discord'da dolandırıcılık ve şantaj yaptığı iddialarıyla gündeme gelen Ecrin Su Çoban'ın evinde arama yapılmasına karar verildi. Savcılık, Çoban'ın dijital materyallerine el konulması talimatı verdi. 

Dolandırıcılık iddiaları ile gündeme gelmesinin ardından Mavi, Ecrin Su Çoban'ı takipten çıkarırken Netd Müzik ise Çoban ile anlaşmasını sonlandırmıştı.

MUHABİR

Bakmadan Geçme