• Haberler
  • TV
  • Elçim Hatun Ölecek mi? Kuruluş Osman Elçim Hatun

Elçim Hatun Ölecek mi? Kuruluş Osman Elçim Hatun

Elçim Hatun Ölecek mi? Kuruluş Osman Elçim Hatun... ATV'nin en çok izlenen dizisi Kuruluş Osman 151.bölümü ile 6 Mart'ta ekranlara geldi. Sevilerek izlenen dizide heyecan yine dorukta idi.

İMREN TEGİN'İN HEDEFİ ELÇİM HATUN!

Osman Bey Kayı Boyu'nun hakimiyetini güçlendirmek için oğlu Orhan ile Elçim Hatun'u evlendirmek istemektedir. İmren Tegin ise buna engel olmak için Elçim Hatun'un öldürülmesini emreder.

ORHAN İLE ELÇİM HATUN EVLENEBİLECEK Mİ?

Tarihte Orhan Gazi'nin eşleri arasında adı geçmeyen Elçim Hatun'u dizi senaryosuna göre Orhan Bey ile evlenip evlenmeyeceği merak konusu oldu. Orhan Bey gerçekte Holifira ile evleniyor.

ROL DEĞİŞİKLİĞİ YAPILDI!

Kuruluş Osman dizisinde Elçim Hatun olarak önce Elçim Hatun'un şuanda yengesi rolünde oynayan oyuncu kadroya katılmıştı. Ancak sonra Elçim Hatun rolünde başka bir isim oynamaya başladı. Elçim Hatun rolünde oynayan ilk isim ise Elçim Hatun'un yengesi rolüne geçti.

ELÇİM HATUN ROLÜNDE OYNAYAN İLK İSİM YAĞMUR ÖZTÜRK İDİ!

GEÇEN HAFTA NELER YAŞANDI?

OSMAN BEY’İN PLANI


Osman Bey büyük bir savaşa girdiklerinin farkındadır. İmren Tegin’i yanıltacak bir oyun kurmaktadır.


Osman Bey, Atranos’u fetheder gibi görünüp Kite’ye yürüyecektir. Gündüz Bey ve Elçim Hatun da bu yolda Osman Bey’le olacaktır. 


Malhun Hatun, Elçim Hatun’a “Çakalın hükmü bizim yurdumuzda geçmez’’ diyerek ona bir bey hatununa yaraşır şekilde yol gösterir. Malhun Hatun ve Elçim Hatun arasında nasıl bir ilişki gelişecektir?


İMREN TEGİN’İN YENİ HAMLESİ


İmren Tegin, Osman Bey’e karşı büyük bir oyun kurmaktadır. İmren Tegin’in hamlesi ne olacaktır?


BİZANS, YENİŞEHİR SARAYI’NI KARIŞTIRIYOR


İmren Tegin, Gündüz Bey’in Orhan ve Elçim’in evlenmesini istediğini öğrenmiştir. Bunu engellemek için Olivia’yla işbirliği yapacaktır. Olivia, Osman Bey’in sarayını karıştırmak için ne yapacaktır?


OSMAN BEY’İN HEDEFİ KİTE!


Osman Bey, Kite fethi için ordusunu toplamıştır. Osman Bey İmren Tegin’i oyuna getirip Kite’yi fethedebilecek midir?
 

Bakmadan Geçme