• Haberler
  • Spor
  • Elmacık Kemiği Kırılan Icardi Süper Kupa'da Oynayacak mı?

Elmacık Kemiği Kırılan Icardi Süper Kupa'da Oynayacak mı?

Süper Lig'de Fenerbahçe ile karşılaşan Galatasaray'da günde Icardi oldu. Maç esnasında Djiku ile girdiği pozisyonda penaltı bekleyen Icardi maçın son dakikasında yine Djiku ile çarpıştı. Maçtan sonra gözü şişen ve elmacık kemiği kırılan Icardi'nin Süper Kupa'da oynayıp oynamayacağı merak konusu.

Süper Lig'de Fenerbahçe ile Galatasaray golsüz berabere kalırken hakem kararları üzerinden iki takım arasında atışma yaşandı.

Galatasaray Kulübü, Süper Lig'deki Fenerbahçe derbisi sonrası hakem kararlarıyla ilgili paylaşım yaptı.

Mauro Icardi'nin gözünün morardığı bir fotoğrafı paylaşan sarı kırmızılılar, sert ifadeler kullandı.

Galatasaray'dan yapılan paylaşımda, "Sadece kendileri için adalet isteyenler bu gece yine her mecradan Türk futbolunu manipüle etmeye devam ettiler. Biz; hakem heyetinin, VAR odasının ve 26 kameranın göremediğini paylaşıyor ve yine onların yerine utanıyoruz. Türk futbolunu bu noktaya getirenlerin bir gün utanması temennisiyle…" ifadelerine yer verildi.

 

FENERBAHÇE'DEN CEVAP GECİKMEDİ!

Fenerbahçe ise Galatasaray'ın Mauro Icardi'nin sakatlığı hakkındaki açıklamasına yanıt verdi.

Sarı lacivertlilerden yapılan açıklamada, "Kale direğine çarpan oyuncu üzerinden mağduriyet yaratmaya çalışmak. Kamuoyunun takdirine." denildi.

ICARDI SUPER KUPA'DA OYNAYACAK MI?

Derbi sonrasında gözü şişen ve elmacık kemiği kırılan Icardi'nin Süper Kupa'da maske ile bile de olsa oynayacak. Ancak kulüpten henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Bakmadan Geçme