Emeklilere Müjde Onlarca Alanda İndirim Geliyor

Yerel seçimler öncesi seyyanen zam bekleyen emeklilere indirim ve kampanya müjdesi geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilere marketlerde dahil olmak üzere onlarca alanda indirim yapılacağı müjdesini verdi. Emeklilere hangi alanlarda indirim uygulanacak? Bakan Işıkhan detaylarını açıkladı.

Milyonlarca emekli 31 Mart yerel seçimleri öncesinde maaşlarına gelecek iyileştirmeyi beklerlen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan indirim müjesi geldi. Işıkhan, emeklilere marketlerde, ulaşımda, sinema ve tiyatro gibi alanlar başta olmak üzere çok sayıda farklı alanda yapacakları harcamalarda indirim uygulanacağı bilgisini verdi.

Çeşitli programlara katılmak için geldiği Kırşehir'de AK Parti Seçim Bürosunu ziyaret eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, partililerle bir araya geldi.

Bakan Işıkhan burada yaptığı konuşmada, "PTT AVM'de, Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde, THY, TCDD, GSM operatörlerinde, sinema ve tiyatrolarda, PTT Kargo'da emeklilerle özel indirimler ve kampanyalar başlatacağız. Türkiye'nin önde gelen zincir marketlerinde ve mağazalarda indirimler sağlayacağız" dedi.

SİNYALİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VERMİŞTİ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada 2024 yılının emeklilerin yılı olacağını ve bir çok alanda hayat şartlarını iyileştirmeye yönelik çalışma yapılacağını açıklamıştı. 

Emekliler indirime rağmen maaşlarında yapılacak iyileştirme konusunda da ısrarcı olmaya devam ediyor.

Bakmadan Geçme