• Haberler
  • Gündem
  • Emeklilerin Bayram İkramiyesi Ne Zaman Yatacak? Erdoğan Tarih Verdi

Emeklilerin Bayram İkramiyesi Ne Zaman Yatacak? Erdoğan Tarih Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emeklilerin merakla beklediği bayram ikramiyelerine ilişkin açıklamada bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Haliç Kongre Merkezi'nde "  Türkiye Yüzyılı'nın Emekçileri İftar Programı"nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Ramazan ikramiyelerini 2 ila 5 nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırmış olacağız." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde "Türkiye Yüzyılı'nın Emekçileri İftar Programı"nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şu şekilde;

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bölgesel krizlerin ve istikrarsızlıkların yol açtığı mali yükü en az şekilde insanımıza yansıtmanın derdindeyiz. Ramazan Bayramı ikramiyelerini 2 ila 5 Nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesabına yatırmış olacağız.

(Toplu sözleşme ikramiyesi) Memurlarımızın haklarını genişletmek için gayret ederken muhalefetse bunları Anayasa Mahkemesine götürerek budamaya çalışıyor.

İşçilerde sendikalaşma oranı 2024 Ocak istatistiklerinde yüzde 15'i geçti. Memurlarda sendikalaşma oranı ise yüzde 74 oranına yükseldi. Enflasyonu yeniden tek haneli rakamlara düşürerek tüm toplum kesimlerinde daha kalıcı refah artışı sağlayacağız.

Çalışanlarımızı ve emeklilerimizi bize karşı kışkırtmak için meydanlarda atıp tutuyorlar ama mahkeme kapılarını aşındırmaktan da maalesef geri durmuyorlar."

Bakmadan Geçme