• Haberler
  • Gündem
  • Eniştesi 14 Yaşından 17 Yaşına Kadar Taciz Etti! Tacizcinin Serbest Kalmasına Tepkiler Çığ Gibi!

Eniştesi 14 Yaşından 17 Yaşına Kadar Taciz Etti! Tacizcinin Serbest Kalmasına Tepkiler Çığ Gibi!

Türkiye'de yaşanan cinsel istismar vakalarına bir yenisi daha eklendi. Henüz hayatının baharındaki 14 yaşındaki çocuk denilebilecek yaştaki kız 3 yıl boyunca eniştesinin tacizine uğradı. Tacizcinin serbest kalmasına ise tepkiler yükseldi.

Hatay'da insanların kanını donduran bir taciz olayı yaşandı. İddiaya göre 14 yaşındaki kıza eniştesi tarafından cinsel istismarda bulunuldu. 3 yıl boyunca devam eden istismarın sonunda mahkemeye taşınan olayda tüm deliller olmasına rağmen tacizcinin serbest bırakıldığı iddiası ise çok büyük tepki çekti.

Halk TV'den Tuğba Nur Çelik'in haberine göre, Hatay'ın Antakya ilçesinde  S.Y., 14 yaşında iken bir gün ailesiyle tartışıp evden ayrıldı. Suudi Arabistan'da restoran işleten ve o sırada Türkiye'de olan 65 yaşındaki eniştesi Musa Ş. kendisini evlerine davet etti.

Uyumak için odaya giren S.Y.'nin ardından eniştesi de odaya girdi, ağzını kapatıp kollarını tutarak  S.Y.'ye cinsel istismarda bulundu. O sırada evde kimse olmadığı için  eniştesi Musa Ş.'den kurtulmak için çabalayan 14 yaşındaki S.Y.'nin sesini kimse duymadı.

Eniştesi tacizin ardından S.Y.'yi tehdit ederek evine yolladı ama taciz sona ermedi.

Musa Ş. Suudi Arabistan'tan Türkiye'ye her geldiğinde 3 yıl boyunca S.Y.'ye cinsel tacizde bulunmaya devam etti.

S.Y. yaklaşık bir ay önce iş yerinde çalışırken sinir krizi geçirerek yaşadıklarını iş arkadaşlarına anlattı. Arkadaşlarının uyarısı ile durumu ailesine de taşıyan S.Y.'nin yaşadığı istismarı gizlice kaydettiği de anlaşıldı.

Temmuz ayında ailesi ile beraber emniyete giden S.Y. Çocuk Şube Müdürlüğü'ne şikayet dilekçesini verdi.

S.Y.'nin emniyete yaptığı şikayetin ardından, gözaltına alınan Musa Ş. bütün deliller, ses kayıtları ve videolara rağmen yurtdışı çıkış yasağı konularak serbest  bırakıldı.

Gelişmelerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından yaşanan olaya ve istismarcının serbest bırakılmasına tepkiler çığ gibi yükseldi.

MUHABİR

Bakmadan Geçme