• Haberler
  • Medya
  • Ersoy'un Babaannesi Kim? Ebrar Karakurt'un Paylaşımı Ne Anlama Geliyor?

Ersoy'un Babaannesi Kim? Ebrar Karakurt'un Paylaşımı Ne Anlama Geliyor?

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda ilk maçında Hollanda'yı mağlup eden Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldız ismi Ebrar Karakurt, paylaşımıyla sosyal medyada gündeme oturdu.

Paris Olimpiyat Oyunları’nda C Grubu ilk karşılaşmasında Hollanda ile mücadele eden Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, rakibini 2-0 geriden gelerek 2-3 mağlup etti. A Milli Takım'ın yıldız ismi Ebrar Karakurt'un maçın ardından yaptığı paylaşım sosyal medyada gündeme oturdu.

Yıldız oyuncunun paylaşımı kısa süre içerisinde çok sayıda yorum ve beğeni alarak sosyal medyada gündem oldu. Karakurt'un paylaşımı kısa süre içerisinde binlerce kez görüntülendi.

ERSOY'UN BABAANNESİ KİM?

Gibi, komedi türündeki Türk yapımı internet dizisidir. İlk bölümü 1 Ocak 2021 tarihinde yayınlanan dizinin başrollerinde Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan yer almaktadır. 

Dizinin 1.sezon 4.bölümünde Ersoy isimli karakterin başına gelenler konu ediliyor.

Ersoy’un Erasmus programıyla ülkemize gelen ve evini açtığı Hollandalı genç, yamyam çıkar ve o gece Ersoy’un babaannesini yer. Tüm bunların arasında müzisyen yakın bir arkadaşının da o sıra albümü çıkmakta ve “Ye Beni” isimli şarkısının klip çekimine bizimkileri davet eder. İşler kızışır, lakin Ersoy en büyük teselliyi intikam için babaannesini yiyen o yamyamı kısas icabı yemekte bulacağını düşünmektedir.

 

 

Bakmadan Geçme