• Haberler
  • Gündem
  • Erzurumspor Formasında Neden İbrahim Erkal Detayı Var?

Erzurumspor Formasında Neden İbrahim Erkal Detayı Var?

Erzurumspor'un özel detaylarla süslenen yeni forması tanıtıldı. Formada Atatürk, Nene Hatun ve İbrahim Erkal yer aldı. Milyonlarca sosyal medya kullanıcısı Erzurumspor formasında neden İbrahim Erkal detayı var? Erzurumspor ile İbrahim Erkal'ın ne bağlantısı var? Erzurumspor formasındaki İbrahim Erkal detayı ne anlam ifade ediyor? Sorularının cevabını merak ediyor. Tüm detaylar haberimizde...

Türkiye genelindeki hemen her kulüp yeni sezona başlarken forma tasarımını da yenilemeyi tercih ediyor. Bu kulüplerden birisi de Erzurumspor oldu. 

1. Lig takımlarından Erzurumspor FK, sosyal medya hesabından yeni sezon formasının tanıtımı gerçekleştirdildi.

Küllerimizden Doğuyoruz sloganıyla tanıtımı yapılan yeni sezon forması görücüye çıkarken forma üzerindeki detaylar da Türkiye'nin gündemine oturdu. 

Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Erzurumspor, yeni sezon formasında Erzurum Kongresi ayrıntı ve Atatürk, Nene Hatun ile İbrahim Erkal yer aldı. 

Beyaz ve özel olarak üretilen formadaki İbrahim Erkal detayı ise milyonlarca kullanıcının dikkatini çekti.

ERZURUMSPOR FORMASINDA NEDEN İBRAHİM ERKAL DETAYI VAR?

Formayı gören hemen herkes Erzurumspor formasında neden İbrahim Erkal detayı var? İbrahim Erkal ile Erzurumspor'un bağlantısı nedir? Sorularını sormaya başladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Bugün İbrahim Erkal Kültür Merkezi’nde #Erzurumspor’umuz için düzenlediğimiz “Küllerimizden Doğuyoruz” kampanyamıza katılan Erzurum Valimiz Sayın Mustafa Çiftçi’ye, Erzurum Büyükşehir Belediye başkanımız ve onursal başkanımız Sayın Mehmet Sekmen’e, kıymetli protokolümüze, Erzurumspor sevdalısı taraftarlarımıza, futbolcularımıza, antrenörlerimize ve basın mensuplarımıza teşekkür ediyoruz. Kampanyamız, takımımıza ve şehrimize hayırlı uğurlu olsun.." ifadelerine yer verildi.

İbrahim Erkal, Erzurum'un yetiştirdiği nadide insanlardan birisi olarak biliniyor. Şarkıcı, söz yazarı, besteci ve oyuncu kimlikleriyle tanınan İbrahim Erkal, Erzurum'a gel şarkısıyla Erzurum'un tanıtımına çok büyük katkı sağladı.

Aynı zamanda Erzurum'lu olan sanatçı hayatını kaybettiği 2017 yılına kadar oynadığı dizilerde, filmlerde ve söylediği şarkılarla Erzurum'un tarihi ve kültürel açıdan tanınmasında önemli rol oynadı.

Erzurum diyince ilk akla gelen isimlerden birisi olan İbrahim Erkal, Erzurumspor'un yeni formasında bundan dolayı yer aldı.

Erzurumspor Formasında Neden İbrahim Erkal Detayı Var?

Bakmadan Geçme