• Haberler
  • Gündem
  • Eşini Sokak Ortasında Katleden Cani Kocadan Kan Donduran İfade!

Eşini Sokak Ortasında Katleden Cani Kocadan Kan Donduran İfade!

Eşini kafasına 3 el ateş ederek sokak ortasında canice öldüren kocanın emniyetteki ilk ifadesi ortaya çıktı.

İstanbul Arnavutköy'de boşanma aşamasındaki eşi Serpil Gül'ü sokak ortasında başına 3 el ateş ederek öldüren Harun Gül'ün ilk ifadesi ortaya çıktı.

Olay, Arnavutköy Taşoluk Mahallesi'nde 13.45 sıralarında yaşandı. Edinilen bilgilere göre, 2 yıldır boşanma aşamasında olan Serpil Gül (35) ile Harun Gül (40) dün 2 çocuğundan birisinin sünnet töreni için bir araya geldiler. İkili arasında bu sabah ise 'çocuklara sen bak' meselesi yüzünden tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonrası Harun Gül, yanındaki silahla birlikte eşi Serpil Gül'ü sokakta kovaladı. Gül, sokak ortasında yere düşünce Harun Gül tarafından başından 3 el silahla vurularak öldürüldü.

Olay yerine ihbar üzerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans geldi. İddiaya göre ambulansın sokağa girmesine izin vermeyen Harun Gül, öldürdüğü eşinin başında bekledi. Olay yerine polis ekiplerinin araç megafonu ile çağrı yaptığı Harun Gül polise silahıyla birlikte teslim oldu.

Harun Gül'ün emniyetteki ifadesi ortaya çıktı. Harun Gül'ün, dün çocuklarından birinin sünnet olduğunu, eşinin çocuklara bakmak istemediğini söylemesi üzerine tartıştıklarını, sonrasında da öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

MUHABİR

Bakmadan Geçme