• Haberler
  • Gündem
  • Eskişehir'de 5 Kişiyi Bıçak ve Baltayla Yaralayan Caninin Paylaşımları Kan Dondurdu!

Eskişehir'de 5 Kişiyi Bıçak ve Baltayla Yaralayan Caninin Paylaşımları Kan Dondurdu!

Eskişehir'de PUBG oyununun etkisinde kalarak oyun karakteri gibi giyinip bir çay bahçesinde oturan vatandaşlara bıçakla saldıran şahsın eylemi gerçekleştirdiği anlarda kask kamerası ile canlı yayın yaptığı belirlendi.

Oynadığı PUBG oyununun etkisinde kalarak oyun karakteri gibi kask, gözlük ve hücum yeleği kullanan, yüzünü ise maskeyle gizleyen 18 yaşındaki A.K., Tepebaşı Camii avlusundaki çay ocağında oturan vatandaşlara bıçakla saldırdı.

Bu sırada kaskına taktığı kamera ile internetten canlı yayın yaptığı belirlenen A.K., Tepebaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru tarafından kovalamaca sonucu yakalanarak etkisiz hale getirildi. Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Vatandaşlara bıçakla saldırdığı anları canlı yayınla paylaşmış
PUBG oyununun etkisi altında kalarak giyinen ve vatandaşlara saldıran şüphelinin eylemi gerçekleştirmeden önce kaskında takılı kamerayla canlı yayına girdiği belirlendi. Saldırıya ait görüntüler sosyal medyada birçok kez izlendi.

PAYLAŞIMLARI KAN DONDURDU!

Eskişehir'de cami bahçesinde oturan 7 kişiyi bıçaklayan 18 yaşındaki Arda'nın paylaşımları:

"Belki arkamdan editler bile yapılır. Eski planımda TKP binasına saldırmayı amaçlıyordum. Göçmen kayıt merkezine EYP yerleştir ve havaya uçur. Göçmen evlerini hedef al ve hepsini ortadan kaldır. LGBT yürüyüşüne bomba ihbarında bulun. Feministlerin benzin deposuna şeker dök. İdeolojik düşmanlarını temizle, komünistleri, marksistleri ve antifaşistleri.

Gece yollara çivi at. Politiklerin ailelerine, arabalarına ve evlerine saldır, yüzlerine biber gazı sık, ailelerine tehdit mesajlari at ve arabalarının lastiklerini patlat. Parti binalarını molotofla ve kaç. Elektrik hatlarına saldır, trafoları etkisiz hale getir ve hizmetkarları suya ve ekmeğe muhtaç hale düşür. İnternet kablolarını kes.
Suç işlemiş göçmenleri serbest bırakan hakimleri ve onları savunan avukatları döv ve evlerini yak. Göçmen kayıt merkezlerine EYP yerleştir ve oradaki herkesi havaya uçur. Köye git, garajında kendi silahını yap ve göçmen evlerini hedef al sonrada hepsini ortadan kaldır.
Trafikte mendil satmaya çalışan suriyeli çocuklara zehirlenmiş su ve sahte para ver. Ucuz iş gücü için göçmen çalıştıran şirketlerin fabrikalarını ve binalarını yakmakla tehdit et, eğer vaz geçmezlerse dediklerini yap. Eğer hala akıllanmadıysa ailelerini ve çocuklarını hedef al. Dejenere aptalları hedef al, LGBT yürüyüşüne bomba ihbarında bulun. Feminist aktivistlerin arabalarının benzin deposuna toz şeker dök ve egzoz borusuna ıslak bir havlu tika.
Köyünde ANFO patlayıcısı yap, kiralık bir araca koy ve federal binaları patlat, ayni Timoty Mcveigh gibi.
İdeolojik düşmanlarını temizle, komunistleri, marksistleri ve antifaşistleri."
Toplu insan ölümü.

Bakmadan Geçme