• Haberler
  • Yerel
  • Eskişehir'de Yabancı Uyruklu Bir Kadın Su Şişesiyle Diğer Kadınlara Saldırıp Küfür Etti

Eskişehir'de Yabancı Uyruklu Bir Kadın Su Şişesiyle Diğer Kadınlara Saldırıp Küfür Etti

Toplu taşıma araçlarında yabancı uyruklu vatandaşlarla Türk vatandaşlar arasında çıkan tartışmalara bir yenisi daha eklendi. Eskişehir'de meydana gelen olay sosyal medyada gündem oldu.

Türkiye'nin hemen her şehrinde bulunan yabancı uyruklu vatandaşlarla Türk vatandaşlar arasında özellikle toplu taşıma araçlarında zaman zaman yaşanan tartışmalara bir yenisi daha eklendi.

Eskişehir'de tramvayın içerisinde çekildiği belirtilen görüntülerde yabancı uyruklu bir kadının tramvaydaki yolcularla tartışması ve çocuk arabasından aldığı su şişesi ile kadınlara saldırıp küfretmesi tepki çekti.

Sosyal medya platformlarında paylaşılan videoda, çocuk arabasıyla tramvaya binen yabancı uyruklu kadının bilinmeyen bir nedenden dolayı diğer yolcularla tartışmaya başladığı görülüyor. Yabancı uyruklu kadının "siz Müslüman değilsiniz. Hepiniz şerefsizsiniz" şeklinde hakaretinin üzerine ortam biranda geriliyor ve kadınlar küfür eden yabancı uyruklu kadına tepki gösteriyor.

Yabancı uyruklu kadının çocuk arabasından aldığı şişeyle kadınlara saldırmaya çalışması ise bardağı taşıran son damla oluyor. Yabancı uyruklu kadın çocuk arabasıyla birlikte tramvay aracından dışarı atılıyor. Tramvayın kapılarının tekrar açılmasının ardından yabancı uyruklu kadının saldırımı girişimine devam ettiği görülüyor.

Yabancı uyruklu kadının yanında olan ve çocukları olduğu tahmin edilen iki erkek çocuğunun kadının elinden su şişesini almaya çalışması ise dikkat çekti.

Videonun sosyal medya platformlarında paylaşılmasının ardından binlerce kullanıcı yabancı uyruklu kadına tepki gösterdi.

 

MUHABİR

Bakmadan Geçme