• Haberler
  • Gündem
  • Esnaf Ziyaretinde Bulunan Osman Gökçek İsyan Etti! Şu Hale Bakın Yazık

Esnaf Ziyaretinde Bulunan Osman Gökçek İsyan Etti! Şu Hale Bakın Yazık

Kurban Bayramı dolayısıyla esnafları gezen AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek, gördüğü manzara karşısında isyan etti.

Mecliste yaşadığı polemiklerle sık sık gündeme gelen AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek, bu sefer esnaf ziyaretlerinde gördüğü manzaraya isyan ederek gündem oldu.

Kurban Bayramı dolayısıyla esnaf ziyareti gerçekleştiren ve Ulus sebze ve meyve halinde esnaflarla bir araya gelen Gökçek, yaşananlara adeta isyan etti.

Ziyareti esnasında aniden bastıran yağmura yakalanan Gökçek, Ulus Sebze ve Meyve Hali'nde rögarın taşmasına tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yaptığı paylaşımda "Ankara’da Kurban bayramı ziyaretleri dolayısıyla vatandaşımızla bir araya geldiğimiz esnada yağmur yağışı sonrası 4.5 ay önce yaptıklarını söyledikleri ve açılışını yaptıkları Ulus sebze ve meyve halimizde rögar taştı,çatı aktı. Esnaf ve vatandaş perişan" ifadelerine yer verdi.

MANSUR YAVAŞ'A TEPKİ

Gökçek, sosyal medya hesabından yayınladığı ve rögarın taştığı anların yer aldığı videoda da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a tepki göstererek, "Yağmur yağıyor Sayın Mansur Yavaş şuranın haline bir bak. Birazcık halkın arasına girin şu hali görün. Yazık günah değil mi mlletin çektiklerine. Şu rezilliğe bir bakın. Daha burayı yeni yaptılar. Şu rezilliğe bir bakın millet perişan. Böyle rezillik olur mu? Altyapıyı yapıyoruz diyorsunuz şuna bak." dedi.

Gökçek'in paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem olurken bazı kullanıcılar "önce babana sor" bu işleri diye yorum yazarak tepki gösterdi.

 

Bakmadan Geçme