• Haberler
  • TV
  • Esra Erol'da Ali Kırmızıgül kimdir?

Esra Erol'da Ali Kırmızıgül kimdir?

ATV'nin vazgeçilmez programı Esra Erol'da yeni bölümleri ile ekranlara geliyor. Ünlü sunucu Esra Erol'un eğlenceli sunum ve ilginç olayları ile reytinglerde üst sıralarda yer alan programda bugün neler yaşanacak?

Seren Kırmızıgül ile evli olan Ali Kırmızıgül. 6 Aylık eşi Seren'i bırakıp ailesiyle beraber sırra kadem bastı. Seren eşi hakkında hiçbirşey bilmediğini söyledi

Seren Kırmızıgül: "kocam ikinci telefonuyla başka kadınlarla konuşuyormuş" dedi. Planlı bir şekilde evden kaçtığını düşünüyorum dedi.

Yayına bağlanan alinin babası Sereni gelinim olarak istemiyordum ben hastanede yatarken gidip nikah kıydılar.sürekli kavga ettiklerinden sıkılmıştık artık en son kavga ettiklerinde Seren balkondan kendini attı.ben evden atladıkan sonra seren evdeki izleri temizlediklerini ifade etti.Ali'nin babası Seren balkondan atlarken ''özgüvensşz ali' gününü göreceksin diyerek bagırarak balkondan atlamış 

ALİ GÜRCÜSTAN'A MI KAÇTI

Ali işe gidiyorum diyerek ailece kaçtılar.. Seren'in  kayınpederi Seren'in ailesi bizi tehdit ettiğinden dolayı can güvenliğimizden korkup kaçtık Seren'in ailesi mafya dedi.

İstanbuldaki aile apartmanını bırakıp Ali ve ailesi kaçtılar.

detaylar geliyor

Bakmadan Geçme