• Haberler
  • TV
  • Esra Erol'da Elif kimdir? 16 yaşında nişanlandı

Esra Erol'da Elif kimdir? 16 yaşında nişanlandı

Ünlü sunucu Esra Erol'un eğlenceli sunum ve ilginç olayları ile reytinglerde üst sıralarda yer alan programda 31 Ocak 2024 Çarşamba günü neler yaşanacak?

Yayına katılan Elif ve Babasu Nurettin'in başından geçen olaylar izleyenlerin ağzını açık bıraktı.

16 yaşında Hüseyin başkaya ile nişanlanan Elif kocasının gençliğini çaldığını bana araba gibi lüks hediyeler alarak beni etkiledi ama düğün yapmadan kaçtı dedi.

Yayına bağlanan Hüseyin ise Elif ve ailesinin bir çete oduğunu ve dolandırdığını iddia etti.

TİKTOKTA TANIŞTILAR

Elif nişanlandığı 42 yaşındaki Hüseyin Başkaya ile tanıştılar. Evlilik hazırlığı yaparken kavga ediyorlar ve Hüseyin başka birisi ile evleniyor.

ELİF'İN AİLESİ PARAMI ÇALDI

Yayına  bağlanan Hüseyin ben onlara Hayırsever olarak hayatlarına girdim ama Elif'in annesi kızım 18 yaşında diyerek yalan söyledi ve Elif'i bana annesi verdi dedi.

Hüseyin: Elif bana kaçmadan 1 gün önce Elif'e 250 bin TL para attım ailesi ilk önce onun hesabını versin. Onlarca altınımı ve paramı Elif ve ailesi çaldılar.

AİLECE ŞEBEKE ONLAR

Hüseyin; Elif'in ailesinin üstünde giydiği elbiseleri ben aldım, Herseyimi aldılar Annesi bana kendisi verdi kızını,artık Elif ismini duyunca bile iştahım kaçıyor dedi.

Elif ve ailesi organize bir şebeke sadece param için nişanlandı benim için, bende oyunlarını anlayınca Elif'i bıraktım dedi.

detaylar geliyor...

Bakmadan Geçme