Esra Erol'da Fikri kimdir?

ATV'nin vazgeçilmez programı Esra Erol'da yeni bölümleri ile ekranlara geliyor. Ünlü sunucu Esra Erol'un eğlenceli sunum ve ilginç olayları ile reytinglerde üst sıralarda yer alan programda bugün neler yaşanacak?

Esra Erol'da Fikri kimdir?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Esra Erol'da 10 yıllık eşi  Büşra Şahanın komşusu olan  Ali Dilek ile kaçması üzerine Esra Eroldan yardım istemeye geldi

son dört yıldır Büşra'dan şüpheleniyordum en sonda komşusu Ali ile çay içtiğini kabul etti. Eşim bana gelip herseyi itiraf etti,Ali yanımıza gelip Büşranın saçına zarar verirsen seni öldürürüm dedi.

Sevgilisi Ali, karımı benden daha çok sahiplenmiş

ben karımla barışmak isterken Ali kapımızın önüne gelip hesap sordu diyen Fikri artık uyuyamıyordum karıma sen Aliye umut verdinmi dedim tık yok dedi.

Yayına bağlanan Fikri'nın kayınpederi: Fikri kızımı tehdit ediyormuş alı koyuyormuş hepsinin ses kaydı var bende. Fikri olmayan şeylerle kavga çıkartıyordu biz boşanma dilekçesini verdik Fikri ile boşanacak kızım dedi.

Yayına bağlanan büşra Fikri yalan söylüyor onunla boşanmak istiyorum onun amacı beni millete rezil etmek dedi, Ali ben onu kalbimden sildim beynimden bitirdim dedi.

 Büşranın babası kızım Fikriye şiddet uyguluyordu bundan dolayı Fikriyi dövdük, Fikri eşim Aliyi seviyorum diyerek itiraf etti bana dedi. Fikrinin kardeşi para karşılığı bizim yuvamızı yıkacağını kendisi söyledi, 

detaylar geliyor

MUHABİR

Bakmadan Geçme