• Haberler
  • TV
  • Esra Erol'da Hacı kimdir? eşi evden kaçtı

Esra Erol'da Hacı kimdir? eşi evden kaçtı

Ünlü sunucu Esra Erol'un eğlenceli sunum ve ilginç olayları ile reytinglerde üst sıralarda yer alan programda 31 Ocak 2024 Çarşamba günü neler yaşanacak?

Yayına katılan Hacı,Eşi Gönül ile nikahlı karısı başka birisi Mehmet Kozluca ile düğün yapıyor.

Eşim Gönül ile çok iyi anlaşıyorduk, bana 2 defa kaçtı zamanında öyle evlendik dedi. Zamanla Gönül'de bir soğuma olduğunu,sürekli evde kavga çıkarmaya çalısıyordu,

Telefon bağımlısı olduğundan dolayı sürekli yayın yaptığı için oradan tanıstığı bir adam ile evlendi dedi.

KAÇTIĞI ADAM İLE EVLENDİ

Hacı: eşim evden kaçıp gittiği zaman Mehmet Kozluca ile Çalgılı Çengili düğün yapmış,ben sonradan öğrendim evlendiğini dedi.

Eşim Gönül madde bağımlısı idi, sürekli çocuklarını döverdi, annelik yapmazdı,

Yayına bağlanan Gönül; Evine babalık yapmadın hiç, senden tiksiniyorum dedi, Hiç çocuklarını parka götürmedin, Seni hiç sevmedim dedi.

Çocuklarım okuldayken, öğretmanleri bu çocuklara hiç babaları bakmıyormu, baba sevgisi istiyor çocuklar dedi. Bende bu durumu hacı bey'e söyleyince ben çalışıyorum size ekmek getiriyorum daha ne istiyorsunuz diyerek bana kızardı dedi

KAFAMA ÇAYDANLIK İLE VURDU

Hacı,eşim gönül psikolojisi rahatsız idi,sürekli kavga ederdik,kafama çaydanlık ile vurdu, beni evde kilitli bıraktı, Alkolik birisi, sürekli yalan söyler idi, çocuklarıma ben annelik yapıyordum.

detaylar geliyor...

Bakmadan Geçme