Esra Erol'da İbrahim Koç kimdir?

ATV'nin vazgeçilmez programı Esra Erol'da yeni bölümde 8 yıllık eşinin kendisini evden kovduğunu ifade eden İbrahim karısı ile barışacak mı? ayrılacak mı?

8,9 yıldır olduğum eşim Sibelim beni evden attı önceden aramız çok iyidi hersey depremden sonra oldu. Aramızda hiçbirsey yokken 30 Ekimden beri göremiyorum bana uzaklaştırma verdiler ben eve giremiyorum bunun sebebini öğrenmek için Esra Erol'a geldim dedi.

EN ÇOK SARMASINI ÖZLEDİM

Nazan ile arkadaş olduktan sonra herseyi değişti,ben eşime hiç bir şiddet uygulamadım barışmak için buraya geldiğini ifade etti.

Yayına bağlanan Sibel yalan söylüyorsun beni sakat bıraktın,küfürler ettin sürekli bana şiddet uyguladın ben seninle boşanmak istiyorum dedi, İbrahim kanıtla sana şiddet uyguladığımı yalan söyleme sadece para için yaptın, normalde anlaşmalı boşanacaktık ama antlaşmada herseyimi alacaktı bende boşanmıyorum dedi..

HER AY SENİ YEMEĞE GÖTÜRDÜM

Karımı lazere götürdüm yemeğe götürdüm ama istemedi, canlı yayına gelsin boşanalım, ben onun için ailemi sildim dedi 

ilerleyen bölümlerde İbrahimin eşi Sibel canlı yayına gelecek mi? barışacaklar mı? yoksa ayrılacak mı?

Canlı yayında buluşacak olan İbrahim ile Sibel arasında neler yaşanacak

 Sibel ile antlaşmalı olarak boşanmaya karar verdik diyen İbrahim beyaz eşyaları bölüştük. Yayına bağlanan İbrahim'in abisi biz İbrahim ile görüşmeyi kabul etmiyoruz bizi rezil etti, biz Sibel'i gelin olarak istemiyorduk İbrahim Sibel'i evli olduğu zaman kaçırdı

Bakmadan Geçme