• Haberler
  • TV
  • Esra Erol'da Kemalettin ve manolya davası

Esra Erol'da Kemalettin ve manolya davası

Ünlü sunucu Esra Erol'un eğlenceli sunum ve ilginç olayları ile reytinglerde üst sıralarda yer alan programda 19 Ocak 2024 Cuma günü neler yaşanacak?

Esra Erol'da Manolya'yı kaçırdığı iddiası ile Yeşim Esra Erol'a başvurmuştu.

Yayında Kemalettin ile karşı karşıya gelen Yeşim ile arasında neler yaşanacak  

Kemalettin ben Manolya ile dini olarak evlendim o şuan benim eşim dedi. annesi ise yalan söylediğini ifade ederek kızımı zorla beraberliğe zorlamıştır.

18 YAŞINDAKİ MANOLYA İLE EVLENDİK

Manolya ise şimdiye kadar bana sahip çıkan olmadı ben Kemalettin ile mutluyum kimse karışamaz 18 yaşındayım diyerek annsine tepki gösterdi.

Biz Manolya ile mutluyuz kimsenin umrunda olmaz bu, Manolya ise herseye rağmen Kemalettini savunuyor. Kemalettin beni manipüle etmedi ben onu ettim diyerek söyledi.

Aile baskısından dolayı kaçtım diyen Manolya, ailem bana sürekli baskı yapıyor idi ondan dolayı Kemalettin'e kaçtım.

DAMAT 54 GELİN 18 YAŞINDA

Kemalettin Manolya bana evden kaçtığı zaman bana geldi,Kemalettin beni eve almıyorlar gidecek yerim yok dedi bende onu sokağa bırakamadığım için evime aldım.

Kemalettin ilişkimiz spor salonundan ibaret değil.18 yaşındaki kıza nikah kıyarım kimse karışamaz sizede diyerek Esra Erol ve insanlara tepki gösterdi.

Tepkilere dayanamayan Kemalettin yayını terk ederek kaçtı, Esra Erol ise bu yaptığın kabul edilecek bir olay değil nasıl 18 yaşındaki bir kız ile evlenirsin diyerek tepki gösterdi.

İlerleyen bölümler'de Manolya,Annesi yeşi ve Kemalettin arasında neler yaşanacak?

Bakmadan Geçme