Esra Erol'da Seyran kimdir?

Ünlü sunucu Esra Erol'un eğlenceli sunum ve ilginç olayları ile reytinglerde üst sıralarda yer alan programda 29 Ocak 2024 Pazartesi günü neler yaşanacak?

Seyran Eşinin sosyal medya ile tanıştıktan sonra çok değiştiği söyleyerek,eşinin bulmak için Esra Erol'a başvurdu.12 Yıllık eşi harun 10 Ocaktan beri ondan haber alamıyor,

SOSYAL MEDYA'DAN SONRA ÇOK DEĞİŞTİ

12 yıllık eşi Harun 6 ay önce  sosayl medya ile tanıştıktan sonra eşinin çok değiştiğini söyledi. Sosyal medya'dan bir kadın ile konuşuyordu, kocamın arkadaşı onları tanıştırdı ondan sonra çok değişti, sosyal medyadan sonra çok değişti beni dövmeye başladı.

EŞİMİN MESAJLARINI YAKALADIM

Harun'u 5,6 kadın ile mesajlastığını yakaladım ayrılmak üzereydik ama aileler araya girince tekrardan barıştık ama barıştıktan sonra tekrar'dan bana eziyet etmeye başladı. Yayına bağlanan kaynanası Seyran yalan söylüyor, Harun'un nerede olduğunu biliyor çok konuşuyordu bundan dolayı oğlumu bunalttı oda evden kaçtı dedi.

AİLESİ İLE PLAN YAPTI

Seyran; Harun kaçarken mallarını babası üzerine almış arabayı'da satmış bana bir mal vernemek için dedi,yayına bağlanan Seyran'ın kayınpederi, kızım yalan söylüyor oraya çıkarak bize yalan söyledin dedi.

 

detaylar geliyor...

Bakmadan Geçme