• Haberler
  • TV
  • Esra Erol'da Türkan Kimdir? Sosyal Medyadan Tanıştığı 10 Yaş Küçük Sevgilisini Arıyor

Esra Erol'da Türkan Kimdir? Sosyal Medyadan Tanıştığı 10 Yaş Küçük Sevgilisini Arıyor

ATV'nin vazgeçilmez programı Esra Erol'da yeni bölümleri ile ekranlara geliyor. 29 Nisan Pazartesi günü Programda neler yaşanacak? Programa katılan Fatma Türkan Kayıp Doktor Sevgilisini bulmak için Esra Erol'a başvurdu.

Esra Erol'da bugün Fatma Türkan Sosyal medya'dan Tanıştığı Doktor sevgilisini bulmak için Esra Erol'a Başvurdu.

Fatma Türkan 2 3 Aydır konuştuğumuz Selçuk Şenocak beni terketti, ben onu bulmak istiyorum onu çok seviyorum ne olur onu bulun diyerek Esra Erol'a başvurdu.

Esra Erol'da Türkan Kimdir? Sosyal Medyadan Tanıştığı 10 Yaş Küçük Sevgilisini Arıyor

BANA EŞİM CANIM DİYORDU

Fatma Türkan ben Selçuk Bey ile  2 3 Ay konuştuk, Bana sürekli canım, aşkım, eşim diyordu ben onunla evlenmek istiyordum ama, o beni ailesi kabul etmeyerek reddetti, ben onu seviyordum onunla sabahlara kadar görüntülü konuştuk, benden 10 yaş küçük ama evlilik düşünüyorduk, bana karım diyordu neden beni kandırdın aşkım diyerek sevgilisine seslendi.

Esra Erol'da Türkan Kimdir? Sosyal Medyadan Tanıştığı 10 Yaş Küçük Sevgilisini Arıyor

SEVGİLİSİ YAYINA BAĞLANDI

Fatma Türkan'ın Sevgilisi Yayına bağlanarak ben onunla beraber olamam annem yaşında kadın ile birlikte olamam, ben onu kandırdım ben doktor değilim,mobilyacıyım ben onunla birlikte olmak istemiyorum dedi.

YARIN YAYINDA BULUŞACAKLAR

Yayına bağlanan kendini doktor olarak tanıttığı Selçuk Şenocak yayına bağlanarak Ben yarın Esra Erol'a geleceğim onunla orada yüzyüze konuşmak istiyorum dedi.

AŞKINA PARA VERİYORDU VE KREDİ ÇEKTİ

Yayına bağlanan Fatma Türkan'ın kızı Annem hasta bakıcılığı yapıyordu aldığı parayı nereye verdiğini bilmiyorum, kredide çekti, belki o paraları  Sevgilisi dediği adama verdi, Annemin tüm parasını belkide o adam yedi, Annemi kandırmış olabilir,

 

MUHABİR

Bakmadan Geçme