Esra Erol'da Ülker kimdir?

Ünlü sunucu Esra Erol'un eğlenceli sunum ve ilginç olayları ile reytinglerde üst sıralarda yer alan programda 29 Ocak 2024 Pazartesi günü neler yaşanacak?

23 Ocak günü evden kaçtığı için Esra Erol'a gelen Mustafa eşi Ülker ile yayında karşı karşıya geldi.

12 YILLIK EŞİ AKRABASI İLE KAÇTI

Mustafa 12 yıllık eşi Ülker'in Mustafa Duman İle kaçtığını söyledi. Yayına bağlanan Mustafa'nın eşi, Ülker ile kocamın mesajlarını gördüm birbirine aşk dolu mesajlar yazmışlar, bizim evliliğimizde bana öyle sözler söylemedi.

30 YILLIK EŞİNİ BIRAKIP KAÇTI

Ülker ile kaçan Mustafa 30 yıllık eşi Kezban'ı bırakıp Ülker ile kaçtı. Mustafanın eşi Kezban ben ayrılmak istiyorum dedi.

EŞİ ÜLKER İLE KARŞI KARŞIYA GELDİ

Mustafa eşi Ülker ile canlı yayında karşı karşıya geldi, yayına gelen Ülker ben mustafayı hiç sevmedim onunla boşanmak istiyorum dedi,

 Ülker; Ben Mustafa ile ayrılmak için, Mustafa Duman'ı kullandım dedi ve bu işten'de pişman değilim dedi. Mustafa'nın kuzenini sadece eşimden ayrılmak için kullandım dedi.

ÜLKER BENİ KULLANDI

Yayına bağlanan Mustafa'nın Kuzeni, Ülker beni kandırmış,kendimi kullanılmış hissediyorum dedi. Mustafa Yiğenim beni affederse  eşimin yanına giderim dedi, ama Artık eşinin yanına gidemeyeceği için Mustafanın kuzenide eşinden boşanmak istiyor.

Ülker; Ben Mustafa Duman'ın eşini uyarmıştım kocana sahip çık bana yaklaşmaya çaılışıyor dedim. Ben yaptığımdan pişman değilim Mustafa ile en başından beri istemiyordum zorla evlendirildim. Mustafa ile boşanmak istiyorum onu sevmiyorum dedi.

Bakmadan Geçme