• Haberler
  • TV
  • Esra Erol'da Yazgül kimdir? Neden tekrar Esra Erol'a geldi

Esra Erol'da Yazgül kimdir? Neden tekrar Esra Erol'a geldi

ATV'nin vazgeçilmez programı Esra Erol'da yeni bölümleri ile ekranlara geliyor. Esra Erol'un eğlenceli sunum ve ilginç olayları ile reytinglerde üst sıralarda yer alan programda 10 Ocak Çarşamba günü programda neler yaşanacak?

Yazgül programa en son geldiğinde

Delal Hanım, eltisi Yazgül’den çok kez şiddet gördüğünü, bir keresinde kendisine bıçak ile saldırmaya çalıştığını, kendisini şemsiye ile koruduğunu, şikayetçi olduğunu, Yazgül’ün bir daha kendisine dokunması, fiziksel temasta bulunmasının ayaklandığını, kural uymaz ise beş yıl ceza alacağını ifade etti. Delal Hanım aynı apartmanda oturduklarını, bir kez bile Yazgül’ün evine kapısına uğramadığını, onunla iletişim kurmadığını, Yazgül’ün okul yolunda önünü kesip kendisini tehdit ettiğini anlattı.Esra Erol Yazgül’ün Delal’ı yüzüne kezzap atmak ile tehdit ettiğini, açıkladı.  Hülya Kuran da kezzap gibi ciddi iddiaların olduğunu,6 yıl boyunca neden hala aynı apartmanda yaşadıklarını sorguladı. Delal Hanım ise çok kez evi terk etmeyi düşündüğünü ama onun için evini bırakıp gitmeyeceğini, Yazgül’ün görümceleri, komşular kimse ile anlaşamadığını ifade etti. 


Yazgül Hanım ise eltisi Delal’ın kendisini kıskandığını bu yüzden iftira attığını, söyledi. Yazgül Hanım Delal’ın kocasının saf biri olduğunu, kendi kocasının ise iyi biri olduğunu bu yüzden kendisini kıskandığını iddia etti. Delal Hanım ise 12 senedir evli olduğunu bir kere bile Yazgül’ün kocası Kadir ile bir kelime bile konuşmadığını söyledi. Esra Erol nedenini sorunca Yazgül’ün çok kıskanç odluğunu kötü iddialarda bulunduğunu söyledi. Delal Hanım Yazgül ile hiç konuşmadığını ama çocuklarının anlaşıp oyunlar oynadığını söyledi. Yazgül Hanım ise Delal’in oğlunu tembihleyip ara sonra kendi oğlunu dövdürdüğünü iddia etti.

bugün programa gelen Yazgül neler anlatacak

detaylar geliyor

Bakmadan Geçme