Fahrettin Koca, İstifa İddialarını Yalanlamadı!

Geceden beri istifa ettiği konuşulan ancak resmi açıklama yapılmayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, cuma namazı çıkışı hakkındaki istifa haberlerini yalanlamadı.

Türkiye gündemine bomba gibi düşen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın istifa ettiği yönündeki haberlerin yankıları sürüyor.

Basın mensupları, cuma namazı çıkışında bu iddiaları bizzat Bakan Koca'nın kendisine yöneltti. Fahrettin Koca, iddiaları yalanlamazken, hayırlı olur inşallah demekle yetindi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a istifasını sunduğu yönündeki iddiaların yankıları sürüyor. Cuma namazı çıkışı konuya ilişkin soruların yöneltildiği Bakan Koca, "Hayırlı olur inşallah" demekle yetindi. Bakan Koca'nın bu söylemi istifa iddialarını daha da güçlendirdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a istifasını sunduğuna yönelik dedikodular Ankara'nın siyasi koridorlarında konuşulmaya başlandı. Sabah saatlerinde patlak veren konuyla ilgili İsmail Saymaz'a bir değerlendirmede bulunan Bakan Koca, "Hayatın her hali olabilir, biliyorsunuz. Önemli olan, millete ve devlete hizmet etmek. Her pozisyonda" diyerek iddiaları yalanlamadı.

Bugün de yine Cuma namazı çıkışı konuyla ilgili soruların muhatabı olan Bakan Koca, "Hayırlı olur inşallah" demekle yetindi. Bakan Koca'nın iki açıklamasında da iddiaları yalanlamaması dikkat çekti.

Kamuoyu artık istifa haberinin resmi olarak ne zaman açıklanacağını beklemeye başladı.

Bakmadan Geçme