• Haberler
  • Magazin
  • Farah Zeynep Mehmet Ali Erbil'e Tepki Gösterdi: Ne Kadar Mal...

Farah Zeynep Mehmet Ali Erbil'e Tepki Gösterdi: Ne Kadar Mal...

Farah Zeynep Abdullah, Mehmet Ali Erbil'in Kanal D'de program yapacağını duyduğunda 'Ne kadar mal bir kanal' diyerek tepki gösterdi.

Mehmet Ali Erbil, uzun yıllardır sağlık sorunlarıyla mücadele eden bir isim olarak Turnike programıyla televizyon ekranlarına geri dönüyor.

ÜNLÜ OYUNCU TEPKİ GÖSTERDİ

Ancak programın Kanal D'de yayınlanacağının duyulması, oyuncu Farah Zeynep Abdullah'dan tepki aldı.

Farah Zeynep Mehmet Ali Erbil'e Tepki Gösterdi: Ne Kadar Mal...

Abdullah, Kanal D'nin Mehmet Ali Erbil'in tanıtımını "İşte parmağın sahibi geldi" notuyla paylaşmasının ardından "Iyy ne kadar da mal bir kanal" şeklinde bir yorum yaptı. Oyuncunun bu yorumu, sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Bazıları Abdullah'a destek verirken, bazıları ise yorumunu gereksiz buldu.

EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz yıllarda 'Kaçış Sendromu' hastalığı nedeniyle uzun süre yoğun bakımda tedavi görmüştü. Ancak büyük bir sürpriz yaparak ekranlara geri dönme kararı aldı. 'Parmağın sahibi geldi' diyerek duyurduğu bu kararı, sevenlerini sevindirdi. 'Çarkıfelek' programı ve ünlü repliği 'Parmaktan sonra' ile tanınan Erbil, sağlık sorunlarına rağmen ekranlara geri dönmeye karar verdi. 67 yaşındaki ünlü komedyen, Kanal D ile anlaşmaya vararak yeni bir döneme adım attı.


 

Bakmadan Geçme