• Haberler
  • Ekonomi
  • Fatih Altaylı'dan Mehmet Şimşek'e Kredi Kartı Tepkisi! Şeytanın Bile Aklına Gelmez

Fatih Altaylı'dan Mehmet Şimşek'e Kredi Kartı Tepkisi! Şeytanın Bile Aklına Gelmez

Fatih Altaylı: 'Kredi kartı limitinden vergi almak şeytanın bile aklına gelmeyecek kadar büyük bir uyanıklık.  Mehmet Şimşek'i yaratıcı düşüncesinden ötürü kutluyorum.'

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP), Savunma Sanayii Destekleme Fonu’na yeni kaynak sağlamak için hazırlanan yasa teklifini TBMM Başkanlığı’na sundu. Teklif, 100 bin lira üzerinde kredi kartı limiti bulunanlardan yıllık 750 lira fon payı kesintisi öngörüyor.

Kredi kartlarından alınması düşünülen vergi Türkiye gündemine bomba gibi düştü.

Milyonlarca kişi Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek başta olmak üzere AK Parti iktidarına kredi kartları üzerinden alınacak vergiye tepki gösteriyor.

AK Parti'ye yönelik sert eleştirileriyle zaman zaman gündem olan Gazeteci Fatih Altaylı'da kredi kartları vergisi üzerinden Mehmet Şimşek'i hedef aldı.

ŞEYTANIN BİLE AKLINA GELMEZ!

Altaylı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Mehmet Şimşek'i kutladığını belirterek şu ifadelere yer verdi;

"Kredi kartı limitinden vergi almak şeytanın bile aklına gelmeyecek kadar büyük bir uyanıklık.  Mehmet Şimşek’i yaratıcı düşüncesinden ötürü kutluyorum. Şimdiye kadar hiç kimsenin aklına gelmemişti.  100 lira da harcasan 10 milyonda harcasan aynı vergi. Vergide adalet bu olsa gerek. Ne olsa ADALET ve Kalkınma Partisi."

Bakmadan Geçme