Fatih Camii İmamının Hayati Tehlikesi Var mı?

Fatih Camii'ne gelerek cami içerisinde slogan atan şahsın bıçaklı saldırısına uğrayan cami imamı Galip Usta ve cemaat Bilal Erdem'in sağlık durumları kamuoyunda merak konusu oldu.

Fatih Camii imamı Galip Usta ve cami cemaatinden Bilal Erdem’in uğradığı bıçaklı saldırının yankıları devam ediyor. Saldırı sonrası yaralanan imam Galip Usta ve cemaat Bilal Erdem’in sağlık durumları kamuoyunda merak konusu oldu.

Uğradıkları saldırı sonrasında hastanede tedavi altına alınan Usta ve Erdem’in sağlık durumuna ilişkin ilk açıklama İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan geldi.

Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yaralıların yoğun bakım ünitesinde tedavilerinin devam ettiğini belirtti.

Öldürme Kastıyla Vurulmuş, Göğüs ve Boyun Yaralanması Var

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Başhekimi Alpaslan Mayadağlı da yaralıların durumuna ilişkin bilgi paylaştı. İmam Galip Usta’nın durumunun daha ciddi olduğunu belirten Mayadağlı,

“İmam Galip Usta’nın maalesef göğüs ve boyun yaralanmaları var. En ciddi yaralanma boyun kısmında. Öldürme kastıyla vurulmuş. Cilt altı dokusunda hava tespit edildi. Yapılan tahkikatlarda durum stabil hale getirildi. Soluk borusuyla ilgili müdahaleler de tamamlanıyor.” ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme