Felix Uduokhai Beşiktaş'a İmzayı Attı!

Trendyol Süper Lig ekibi Beşiktaş, Felix Uduokhai'yi sezon sonuna kadar kiraladığını resmen duyurdu.

Beşiktaş, Almanya Bundesliga ekiplerinden Augsburg forması giyen 26 yaşındaki stoper Felix Uduokhai’yi resmen kadrosuna kattı. Beşiktaş, geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelen Alman savunma oyuncusu Felix Uduokhai'yi renklerine bağladığını resmi olarak duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, Uduokhai’nin satın alma opsiyonuyla birlikte 2024-25 sezonu sonuna kadar Augsburg kulübünden kiralandığı belirtildi.

Beşiktaş Kulübü'nün yaptığı açıklamada, "Profesyonel futbolcu Felix Uduokhai’nin satın alma opsiyonuyla birlikte 2024-25 sezonu sonuna kadar geçici transferi için Augsburg kulübüyle anlaşmaya varılmıştır. Felix Uduokhai’ye şanlı formamızla üstün başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadeleri yer aldı.

Kicker dergisine göre, önce 500 bin Euro kiralama ücreti ödenecek. Transfer gerçekleşirse, buna ek olarak 5 milyon Euro daha ödenecek. Performansa bağlı bonuslarla bu miktar 7,5 milyon Euro'ya kadar çıkabilir.

2020'de Almanya Milli Takımı'na çağrılan ancak milli formayı giymeyen Uduokhai, Augsburg'dan ayrılmak istemişti. Uduokhai’nin 2025’te sona erecek sözleşmesi nedeniyle, Augsburg için bu yaz son fırsat olmuştu.

Uduokhai, geçtiğimiz sezon 2.922 dakika ile 33 maçta forma giyerek Augsburg’un en fazla süre alan ikinci oyuncusu olmuştu.  

Bakmadan Geçme