• Haberler
  • Spor
  • Fenerbahçe'de Fred Neden Kırmızı Kart Gördü?

Fenerbahçe'de Fred Neden Kırmızı Kart Gördü?

Süper Lig'de Fenerbahçe zorlu Kayserispor deplasmanında mücadele verdi. Derdi öncesi Fred doğrudan kırmızı kart ile oyundan atıldı.

Süper Lig’in 17. hafta mücadelesinde Recep Uçar yönetimindeki Kayserispor ile İsmail Kartal’ın ekibi Fenerbahçe, hakem Zorbay Küçük’ün düdük çaldığı maçta Kayseri Stadı’nda karşı karşıya geldi.

Müsabaka Fenerbahçe'nin 4-3'lük üstünlüğüyle sona erdi.

FRED DİREKT KIRMIZI KART GÖRDÜ! DERBİDE YOK

Maçın son dakikasında Kayserispor ceza sahasına yakın noktadan serbest vuruş kazanırken karar itiraz eden Fred önce sarı kart gördü. Ardından hakeme bir şeyler söylemesi üzeri Zorbay Küçük Fred'e doğrudan kırmızı kart gösterdi. Bu karar ile Fred Galatasaray derbisinde oynayamayacak.

SÜPER KUPA'DA OYNAYACAK MI?

 

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Disiplin Talimatı'na göre Fred'e 4 maç ve üzeri ceza verilirse Brezilyalı oyuncu Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa maçında forma giyemecek. Tecrübeli oyuncuya 4 maçtan az ceza verilirse Fred, cezasını Süper Lig maçlarında çekecek.

 

MERT HAKAN İKİNCİ SARIDAN GİTTİ!

Fred'in kırmızı kartına büyük tepki gösteren Mert Hakan Yandaş maç sonunda hakeme itirazını sürdürünce kırmızı kart gördü. Bu kart ile cezalı duruma düşen Mert Hakan Galatasaray maçında yer alamayacak.

Bakmadan Geçme