Fenerbahçe'den Ahmet Çakar'a Yalanlama!

Süper Lig'de dün oynanan Fenerbahçe Galatasaray derbisinin ardından TV programında konuşan Ahmet Çakar Ali Koç ile Mourinho'nun soyunma odasına kavga ettiklerini söylemişti. Konuya ilişkin Fenerbahçe'de açıklama geldi.

Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin Galatasaray maçında soyunma odasında yaşananlarla ilgili çarpıcı iddiada bulundu.

Fenerbahçe'nin Galatasaray'a Kadıköy'de 3-1 yenildiği maçın devre arasında ardından soyunma odasında gerginlik çıktığı ileri sürüldü.

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Beyaz TV'de şu ifadeleri kullandı:

"Ali Koç devre arası soyunma odasına inmiş ve futbolcularla ilgili ağır sözler söylemiş. Bunun üzerine Jose Mourinho ile Ali Koç arasında çok ciddi gerginlik yaşanmış. Mourinho'nun basın toplantısına çıkmama sebebi Ali Koç ile yaşadığı problem. Okan Buruk'un uzun konuşma sebebi falan hikaye.

Jose Mourinho ilk defa özel arabasıyla stattan ayrılmış. Takım otobüsüne binmemiş. Ayrıca Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'nın da ikiliye müdahale ettiği söyleniyor."

FENERBAHÇE'DEN YALANLAMA!

Konuya yönelik sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şunlar söylendi:

Zorunlu Açıklama

Dün akşam oynanan karşılaşmanın devre arasında Başkanımız Ali Koç’un soyunma odasına indiği, gerginlik yaşandığı iddia ve söylemleri doğru değildir.

Başkanımız maçın devre arasında yönetim locasından ayrılmamış, soyunma odasıyla da hiçbir iletişimi olmamıştır. Bu yalanı ortaya atanları ve amaçlarını gayet iyi biliyoruz.

Bu kişilerin ve maksatlı olarak ortaya attıkları hayal mahsülü iddia ve söylemlerin dikkate alınmamasını önemle rica ediyoruz.

Fenerbahçe SK

Bakmadan Geçme