• Haberler
  • Spor
  • Fenerbahçe Fred'in Yokluğunda Ligde 5 Puan Kaybetti

Fenerbahçe Fred'in Yokluğunda Ligde 5 Puan Kaybetti

Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında evinde ezeli rakibi Galatasaray ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarını sürdürüyor.

Süper Lig’de oynadığı 16 maçta 1 mağlubiyet, 1 beraberlik ve 14 galibiyet elde ederek topladığı 43 puanla lider olan Fenerbahçe, taraftarı önünde 24 Aralık Pazar günü oynayacağı Galatasaray derbisini de kazanarak liderliğini sürdürmek istiyor.

Fred’in Kırmızı Kartı Moralleri Bozdu

Kayserispor’u deplasmanda 4-3 yendikleri maçın 90+8. dakikasında defansın “bel kemiği” olarak bilinen Brezilyalı oyuncu Fred’in kırmızı kart görmesi sarı-lacivertlilerde Galatasaray derbisi öncesi moralleri bozdu.

Fred’in Oynamadığı 2 Maçta 5 Puan Kaybedildi

Fred’in ligde sakatlığı nedeniyle forma giyemediği 2 karşılaşmada 5 puan kaybeden sarı-lacivertliler Brezilyalı oyuncunun Galatasaray karşılaşmasında oynayamayacak olmasının endişesini taşıyor.

Fenerbahçe Brezilyalı oyuncunun forma giyemediği ligin 11. haftasında Trabzonspor’a evinde 3-2 kaybederken 12. haftada Adana Demirspor ile 0-0 berabere kalarak 5 puan kaybetti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Fred’in takım için çok önemli bir oyuncu olduğunu ve Galatasaray derbisinden oynayamayacak olmamasının üzücü olduğunu, onun yerini dolduracak takım içerisinden başka bir çözüm bulmaya çalışacaklarını söyledi.

Bakmadan Geçme