• Haberler
  • Spor
  • Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde biletler karaborsaya düştü! Bir maç bu fiyata izlenir mi?

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde biletler karaborsaya düştü! Bir maç bu fiyata izlenir mi?

Cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde biletler karaborsaya düştü. Biletler 150 bin liradan satılmaya başlandı.

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde biletler karaborsaya düştü! Bir maç bu fiyata izlenir mi?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fenerbahçe-Galatasaray maçının biletleri 21 Eylül saat 20.00'de satışa sunulacak olmasına rağmen, karaborsa sitelerinde dün geceden itibaren satışa çıkarıldı. Türkiye'deki neredeyse her maçta sorun haline gelen yasadışı bilet ticareti, bu büyük derbide de futbolseverlerin karşısına çıktı. Tribünlerin hemen her bölümünden bilet satan bu sitelerdeki fiyatlar ise şaşkınlık yaratıyor. Fenerbahçe-Galatasaray maçı için belirlenen en yüksek fiyat, tam 151 bin 977 TL ile dikkat çekiyor.

640xauto-2.webp

640xauto-1.webp

640xauto.webp

Karaborsa çılgınlığı öyle bir hal aldı ki, geçmişten bugüne her türlü etkinliği esir almış durumda... Öyle ki, 2021 yılında Cem Yılmaz'ın gösterisinde bile karaborsa biletler satılmış, Cem Yılmaz o dönemki adıyla Twitter'da bu duruma tepki göstermişti.

SİTELERİN ADI, ADRESLERİ BELLİ

Öyle ki; karaborsa bilet satılan bu sitelerin, site adresleri ve adları açık şekilde internette geziyor. Bazı kişiler, sosyal medya platformu X üzerinden açık açık bilet satışına devam ediyor.

Bakmadan Geçme