• Haberler
  • Spor
  • Fenerbahçe İbrahim Hacıosmanoğlu'nu Tebrik Etti mi?

Fenerbahçe İbrahim Hacıosmanoğlu'nu Tebrik Etti mi?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Seçimli Genel Kurulu tamamlandı. İbrahim Hacıosmanoğlu ile Mehmet Büyükekşi'nin yarışından Trabzonspor'un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu galip çıktı. İbrahim Hacıosmanoğlu'nu hangi kulüpler tebrik etti? Fenerbahçe İbrahim Hacıosmanoğlu'nu tebrik etti mi? kamuoyunda en çok merak edilen sorunun cevabı haberimizde...

Trabzonspor'un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF başkanlık seçiminde 2 dönemdir başkanlık yapan Mehmet Büyükekşi'yi devirerek futbolun yeni patronu oldu. 

Yapılan seçimlerde 7 oy farkıyla başkan seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu'nu, Trabzonspor, Galatasaray ve Beşiktaş başta olmak üzere bir çok kulüp tebrik etti.

Kulüplerin sosyal medya hesabından İbrahim Hacıosmanoğlu için tebrik mesajları yayımlandı.

Kamuoyunda en çok merak edilen soru ise Fenerbahçe'nin yeni başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nu tebrik edip etmediğiydi.

FENERBAHÇE İBRAHİM HACIOSMANOĞLU İÇİN TEBRİK MESAJI YAYIMLADI MI?

Oy kullanma işleminden dakikalar önce Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç, iki adayı da desteklemediklerini ve iki aday için de oy kullanmayacakları yönünde açıklamada bulunmuştu.

Mehmet Büyükekşi ile sürekli bir problem içerisinde olan Fenerbahçe Kulübü'nün İbrahim Hacıosmanoğlu ile de Trabzonspor'un eski başkanı olması hasebiyle yıldızları barışmıyor. 

Bir çok kulüp İbrahim Hacıosmanoğlu'nu tebrik etmesine rağmen Fenerbahçe'den ne Ali Koç ne de kulüp resmi hesabından Hacıosmanoğlu için bir tebrik mesajı gelmedi.

Fenerbahçe'nin bundan sonraki süreçte TFF ve İbrahim Hacıosmanoğlu ile ilişkilerinin nasıl olacağı ise merak konusu oldu. 

 

Bakmadan Geçme