• Haberler
  • Spor
  • Fenerbahçe ile Adı Anılan Thomas Partey Kimdir? Kaç Yaşında? Hangi Takımlarda Oynadı?

Fenerbahçe ile Adı Anılan Thomas Partey Kimdir? Kaç Yaşında? Hangi Takımlarda Oynadı?

Süper Lig'de gelecek sezona damga vurmak isteyen Fenerbahçe özel oyuncularla görüşmeye başladı. Fenerbahçe ile adı anılan son isim Thomas Partey oldu. Merak edile oyunculardan olan Thomas Partey araştırılıyor.

Fenerbahçe ile Adı Anılan Thomas Partey Kimdir? Kaç Yaşında? Hangi Takımlarda Oynadı?

Son dakika spor haberi: Fenerbahçe'de teknik direktörlük koltuğuna kimin geçeceği sorusunun yanıtı merakla beklenirken, yönetim bir taraftan da önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başladı. İngiliz basınında çıkan habere göre sarı lacivertli ekip, Arsenal'de forma giyen yıldız oyuncu için İngiliz devinin kapısını çaldı ve transfer için nabız yokladı.

footballtransfers.com'da yer alan haberin detaylarına göre, sarı lacivertli kulüp, Arsenal yetkilileriyle görüşerek Partey'in takımdan ayrılma olasılığı hakkında bilgi aldı.

Habere göre, Fenerbahçe'nin 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Thomas Partey'in transferine öncelik vermesinin en büyük sebebi, Gana Milli Takımı'ndan arkadaşı Alexander Djiku.

Haberde yer alan diğer bir bilgiye göre, Djiku, Fenerbahçe yönetimine Partey'in Arsenal'de forma şansı bulamaması nedeniyle takımdan ayrılmayı düşündüğünü iletti.

Bu bilgi sonrası kolları sıvayan Fenerbahçeli yetkililer de harekete geçti ve Arsenal'in kapısını resmen çaldı.

Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta'nın da Thomas Partey'in fiziksel durumundan memnun olmadığı ve takımdan gönderilmesine sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.

Thomas Partey şu an Arsenal'de haftalık 200 bin Sterlin kazanıyor. Bu rakam Topçular'da forma giyen oyunculara ödenen en yüksek maaşlar arasında.

30 yaşındaki Ganalı ön libero bu sezon tüm kulvarlarda 14 maça çıkıp sadece 724 dakika süre alabildi.

THOMAS PARTEY KİMDİR?

Thomas Teye Partey (d. 13 Haziran 1993), Arsenal takımında orta saha pozisyonunda görev yapan Ganalı millî futbolcudur.

Profesyonel kariyerine 2012 yılında Atlético Madrid B kulübünde başladı. Daha sonra sırasıyla Atlético Madrid, Mallorca, Almería kulüplerinde oynadı.

Bakmadan Geçme