• Haberler
  • Spor
  • Fenerbahçe Kasımpaşa Maçı VAR Kayıtları 24 Şubat 2024

Fenerbahçe Kasımpaşa Maçı VAR Kayıtları 24 Şubat 2024

Fenerbahçe Kasımpaşa Maçı VAR Kayıtları 24 Şubat 2024... Süper Lig'de Fenerbahçe Kasımpaşa ile mücadele verdi. Maçın uzatma bölümünde penaltı kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı. Tartışmalı penaltı sonrasında futbolseverler maçın VAR kayıtlarını araştırıyor.

Trendyol Süper Lig'in 27. hafta mücadelesinde Fenerbahçe ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Mücadele, 2-1'lik Fenerbahçe galibiyeti ile tamamlandı. 

Kasımpaşa'nın golünü 58. dakikada Jackson Porozo kaydederken, Fenerbahçe'nin golleri 64. dakikada Mert Hakan Yandaş ve 90+6. dakikada Michy Batshuayi'den geldi. 

Takımının kazandığı frikikte topun başına geçerek eşitlik golünü kaydeden Mert Hakan Yandaş, Trendyol Süper Lig kariyerindeki ilk frikik golünü kaydetmiş oldu.

Kasımpaşa'nın devre arası transfer döneminde kiralık olarak kadrosuna kattığı Jackson Porozo da İstanbul ekibi ile ilk kez gol sevinci yaşadı.

Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe puanını 70'e yükseltirken, Kasımpaşa 39 puanda kaldı. 

FENERBAHÇE KASIMPAŞA MAÇI VAR KAYITLARI YAYINLANDI MI?

24 Şubat Cumartesi akşamında oynanan Fenerbahçe Kasımpaşa maçının VAR kayıtlar 27.haftanın maçlarının bitmesinin ardından 27 Şubat Salı günü yayınlanacak.

Bakmadan Geçme