• Haberler
  • Spor
  • Fenerbahçe'nin Efsanesi, Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'i Öve Öve Bitiremedi!

Fenerbahçe'nin Efsanesi, Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'i Öve Öve Bitiremedi!

Volkan Demirel: 'Osimhen, Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi santrafordur. Belki bundan sonra da Osimhen kadar iyisi gelmez'

üper Lig'in 5. hafta maçında Galatasaray, sahasında Çaykur Rizespor'u misafir etti.

Rams Park'ta oynanan karşılaşmayı Galatasaray 5-0 kazandı. Mücadelede ev sahibi takımın galibiyet gollerini; 3. dakikada Davinson Sanchez, 25. dakikada Abdülkerim Bardakçı, 49. dakikada Gabriel Sara, 62. dakikada Mertens ve 80. dakikada Barış Alper Yılmaz attı.

Bu sonucun ardından ligde dörtte dört yapan Cimbom, puanını 12'ye çıkardı. Sahadan mağlup ayrılan Rizespor, 4 puanda kaldı.

FENERBAHÇE'NİN EFSANESİ VOLKAN DEMİREL'DEN OSİMHEN'E ÖVGÜ

Osimhen, Galatasaray forması ile çıktığı ilk maçta gol atamamış olsa da futbol otoriterlerinin ve taraftarların beğensini kazandı.

Bir çok spor yorumcusu Osimhen'e Galatasaray'a çok şey katacağını belirtirken Fenerbahçe'nin efsanelerinden Volkan Demirel de Osimhen'i öve öve bitiremedi.

Nijeryalı futbolcunun Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi santrafor olduğunu belirten Demirel, "İddia ediyorum Osimhen, Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi santrafordur, bu kadar söylüyorum. Belki bundan sonra da Osimhen kadar iyisi gelmez. Maçlarına dikkat edin, öyle iştahlı ki, yerinde durmuyor. Sağa gidiyor, sola gidiyor, orta yapılıyor... O adamda ki maske boşuna değil, her yere kafayı sokuyor. İnanılmaz bir santrafor. Bu adam buraya nasıl geldi. Bunu araştırmak lazım." ifadelerine yer verdi.

MUHABİR

Bakmadan Geçme