• Haberler
  • Spor
  • Fenerbahçe'nin Union Saint-Gilloise 11'i Belli Oldu!

Fenerbahçe'nin Union Saint-Gilloise 11'i Belli Oldu!

UEFA Konferans Ligi'nde Avrupa'daki tek temsilcimiz Fenerbahçe 3-0 kazandığı maçın rövanşında Union Saint-Gilloise'i konuk ediyor. Saat 20:45'te başlayacak maçın ilk 11'leri belli oldu.

Ülker Stadyumu'nda oynanacak müsabaka saat 20.45'te başlayacak. Mücadele EXXEN'den ve CBC Sport ekranlarından yayınlanacak.

Karadağ Futbol Federasyonundan hakem Nikola Dabanovic'in yöneteceği mücadelede Dabanovic'in yardımcılıklarını Vladan Todorovic ve Srdan Jovanovic yapacak.

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'nu lider tamamlayarak son 16 turuna yükselen sarı-lacivertliler, Belçika'da oynanan ilk maçı Batshuayi, Oosterwolde ve Tadic'in golleriyle 3-0 kazanarak çeyrek final için avantaj elde etti.

MAÇTA FORMA GİYEMEYECEK İSİMLER!

Sakatlığını atlatan Becao'nun ise kadroya girmesi bekleniyor. Bu isimlerin yanı sıra İsmail Kartal, UEFA kadrosunda yer almayan Mert Müldür, Serdar Aziz ve Serdar Dursun'dan da faydalanamayacak.

İLK 11'LER:

Fenerbahçe'nin ilk 11'i: İrfan Can Eğribayat, Osayi, Djiku, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, Fred, Szymanski, Kent, İrfan Can Kahveci, Batshuayi.

Union Saint-Gilloise'nın ilk 11'i: Lindner, Terho, Castro, Vanhoutte, Machida, Lapoussin, Amani, Rasmussen, Sadiki, Nilsson, Eckert.

Bakmadan Geçme