Fenerbahçe Olympiakos Maçı TV8'den Yayınlanacak mı?

Fenerbahçe, 18 Nisan Perşembe akşamı sahasında Olympiakos ile oynayacağı UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçına çıkacak. Saat 22'de başlayacak maçın yayın bilgileri merak ediliyor. Fenerbahçe Olympiakos maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Avrupa'nın kulüp düzeyinde en önemli üçüncü organizasyonunda Fenerbahçe yarı final için sahaya çıkıyor. UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş karşılaşmasında sarı-lacivertliler, Yunanistan’ın Olympiakos takımını konuk edecek. Fenerbahçe, deplasmanda oynadığı ilk maçta rakibine 3-2 mağlup olarak tur avantajını kaptırmıştı. İsmail Kartal ve öğrencileri taraftarlarının önünde Olympiakos’u mağlup ederek adını yarı finale yazdırmak istiyor. Fenerbahçe her türlü beraberlik ve mağlubiyet durumunda organizasyondan elenecek. Sarı-lacivertlilerin tek farklı galibiyeti durumunda ise karşılaşma uzatmalara gidecek.

MAÇ SAAT 22:00'DE BAŞLAYACAK

UEFA Konferans Ligi çeyrek final mücadelesinde Fenerbahçe, Yunan ekibi Olympiakos'u ağırlıyor.

Olympiakos - Fenerbahçe mücadelesi Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda 18 Nisan Perşembe günü saat 22.00’da başlayacak.

TV8'DEN ŞİFRESİZ YAYINLANACAK!

UEFA Konferans Ligi yayın haklarını elinde bulunduran Acun Ilıcalı, Survivor'da yaptığı açıklamayla Fenerbahçe ile Olympiakos arasında oynanacak Konferans Ligi çeyrek final rövanşının TV8'den şifresiz yayınlanacağını duyurdu.

Bakmadan Geçme