• Haberler
  • Spor
  • Fenerbahçe Youssef En-Nesyri için Gün Sayıyor

Fenerbahçe Youssef En-Nesyri için Gün Sayıyor

Yeni sezon hazırlıklarını teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde devam ettiren Fenerbahçe, transfer çalışmalarına da aralıksız devam ediyor. Mourinho'nun mutlaka kadroda görmek istediği En-Nesyri için geri sayıma başladı.

Yeni sezon hazırlıklarına dolu dizgin devam eden Fenerbahçe, transfer konusunda Jose Mourinho'nun kadroda görmek istediği oyuncuların takıma dahil edilmesi konusunda yoğun emek harcıyor.

Son olarak Sevilla'nın yıldız oyuncusu En Nesyri transferi için harekete geçen sarı-lacivertli ekip, oyuncuyu takıma katmaya çok yakın.

Sarı-lacivertliler, Sevilla'nın Faslı golcüsü için 16+4 milyon euroluk bir teklifi masaya getirdi. Fenerbahçe ve Sevilla anlaşma noktasına gelirken 27 yaşındaki En-Nesyri de transfere sıcak bakıyor. Fenerbahçe'nin tecrübeli forvetle 4 yıllık sözleşme imzalayacağı ifade edilirken oyuncunun henüz net kararını vermediği belirtiliyor.

EN-NESYRİ İKNA EDİLMEYE ÇALIŞILIYOR!

Sevilla ile her konuda anlaşma sağlayan Fenerbahçe, oyuncu ve menajerini ika etmeye çalışıyor. Henüz kararını vermeyen En-Nesyri'nin Fenerbahçe'nin teklifine vereceği cevap bekleniyor.

Sevilla ile Haziran 2025'e kadar kontratı olan Faslı forvet, İngiltere'den West Ham ve Tottenham'ın da listesinde bulunuyordu. Bu transferin olumlu aşamaya gelmesinde Jose Mourinho ismi de önemli bir etken oldu.

Daha önce Roma'da çalışırken de En Nesyri'yi isteyen Mourinho, golcü futbolcuyla Fenerbahçe'de çalışma şansı yakalayacak. Faslı golcü de dünyaca ünlü Portekizli teknik adamla aynı takımda buluşma fırsatı için bu Fenerbahçe'nin teklifine yakın duruyor ancak henüz kararını vermiş değil.

Bakmadan Geçme