• Haberler
  • Spor
  • Fenerbahçe Youssef En-Nesyri Transferi İçin Ne Kadar Ödeyecek?

Fenerbahçe Youssef En-Nesyri Transferi İçin Ne Kadar Ödeyecek?

Fenerbahçe uzun uğraşlar verdiği Youssef En-Nesyri transferinde mutlu sona ulaştı. Yıldız futbolcu bugün İstanbul'a gelecek. Fenerbahçe Youssef En-Nesyri transferi için ne kadar ödeyecek? Ne kadar bonservis bedeli ödeyecek. Youssef En-Nesyri Fenerbahçe'den ne kadar kazanacak? Kamuoyunda cevabı en çok merak edilen sorular arasında yer aldı. Tüm detaylar haberimizde...

Fenerbahçe transfer çalışmaları kapsamında dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho'nun takımda görmeyi çok istediği Youssef En-Nesyri transferini uzun uğraşlar sonunda gerçekleştirdi.

Sarı-Lacivertli kulüp En-Nesyri'yi transferini KAP'a bildirirken oyuncu bugün İstanbul'a gelecek. Youssef En-Nesyri bugün saat 14.50'de İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nde olacak.

En-Nesyri transferi taraftarı heyecanlandırırken Fenerbahçe'nin bu transfer için ne kadar ödeyeceği de merak konusu oldu.

TÜRK FUTBOL TARİHİNİN EN PAHALI TRANSFERİ OLACAK

Endülüs merkezli Estadio Deportivo'nun haberine göre; Fenerbahçe, En-Nesyri için Sevilla'ya 18 milyon euro bonservis ödeyecek. Ayrıca, 7 milyon euro da bonuslar olacak. Kulüplerin anlaşmasının ardından En-Nesyri, Fenerbahçe'nin teklifini kabul etti.

Faslı oyuncu yıllık 4 milyon euro'dan 4 yıllık sözleşme imzalayacak. Böylelikle Youssef En-Nesyri, Türk futbol tarihinin en pahalı transferi olacak. sadece Türkiye'de değil, Avrupa ve dünya futbol basınında da geniş yer bulan bu imza Türk futbol tarihine de geçecek.

SEZON PERFORMANSI

Deneyimli santrfor, geride kalan sezonda Sevilla ile 41 maça çıktı. 27 yaşındaki forvet, bu karşılaşmalarda 20 gol attı ve 3 asist yaptı.

Bakmadan Geçme