• Haberler
  • Spor
  • Fernando Santos Karagümrük Maç Sonu Açıklamaları 13 Ocak Cumartesi

Fernando Santos Karagümrük Maç Sonu Açıklamaları 13 Ocak Cumartesi

Süper Lig'de Beşiktaş'ın başında ilk maçına Fatih Karagümrük karşısında çıkan Fernando Santos ilk galibiyetini de almış oldu. Takımı sahadan 3 puanı 3 golle alarak ayrılan Santos'un maç sonu yapacağı açıklamalar merak ediliyor. Fernando Santos ilk röportajında neler söyledi?

Süper Lig'in 20. haftasında Beşiktaş sahasında Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Siyah-beyazlılar, yeni teknik direktörü Fernando Santos'un ilk maçında Karagümrük'ü 3-0'la geçti. Bu skorla Beşiktaş sahasında üç maçın ardından galip geldi.

Süper Lig'in 20'nci haftasında Beşiktaş sahasında Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Tüpraş Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayan karşılaşmada hakem Mert Güzenge düdük çaldı. Güzenge'nin yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Bahtiyar Birinci üstlendi.

Siyah-beyazlı ekibin yeni teknik direktörü Fernando Santos, takımının başındaki ilk maçına Tüpraş Stadyumu'nda Fatih Karagümrük karşısında çıktı. 

Siyah-beyazlılar Santos'un önderliğindeki ilk maçı 3-0 kazanarak evinde üç maç sonra galip geldi. 

FERNANDO SANTOS MAÇ SONU AÇIKLAMALARI

Fernando Santos: "Bizim stadımızda kimse bizden daha fazla koşamaz, kimse bizden daha fazla mücadele edemez. Oyunculara bunları söyledim."

Fernando Santos: "Geldiğimde oyuncuların gergin olduğunu gördüm. Onlarla görüşmeler yaptım, tüm sorumluluğun bende olduğunu söyledim. Taraftarlarımıza sesleniyorum, bir sıkıntı varsa en baş sorumlu hocadır. 90 dakika destek istiyorum."

 

"Oyuncularımı tebrik ediyorum, maçı onlar kazandı. Taraftarlar oyuncularımıza istediği desteği verdi. Önemli olan burada bir aile ortamı yaratmak. Artık birlik olmalıyız. Maçı hak ettik ama daha iyi olmalıyız. Sıkıntılı bazı dakikalar yaşadık ama devam ettik. Çalışmak ve her gün idman yapmak zorundayız. Oyuncularımıza oyun felsefemizi aşılamak zorundayız"

Bakmadan Geçme