• Haberler
  • Gündem
  • Fethullah Gülen'in Ölümünün Ardından Bekir Bozdağ'ın Meclis Kürsüsünden Yaptığı Konuşma Yeniden Gündem Oldu!

Fethullah Gülen'in Ölümünün Ardından Bekir Bozdağ'ın Meclis Kürsüsünden Yaptığı Konuşma Yeniden Gündem Oldu!

Bekir Bozdağ'ın 2011 yılında meclis kürsüsünden yaptığı konuşmada FETÖ Lideri Fethullah Gülen için, 'Fethullah Gülen bu ülkenin yetiştirdiği değerli bir kıymettir. Seversiniz sevmezsiniz ama değerli bir insandır, bilge bir insandır.' ifadelerine yer vermişti.

15 Temmuz hain darbe girişiminden sorumlu tutulan FETÖ Lideri Fethullah Gülen’in öldüğü haberi Türkiye’de gündem oldu. 
Siyasilerin Fethullah Gülen hakkında geçmişte söylediği övgü dolu sözler arka arkaya sosyal medyada paylaşılmaya başlandı.
FETÖ’ye yakınlığı ile bilinen Bülent Arınç’ın parsel parsel sattılar diyerek itham ettiği eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek başta olmak üzere geçmişte Fethullah Gülen’i en çok öven ve savunan siyasilerin başında yer alan Meclis Başkan Vekili Bekir Bozdağ’ın konuşmaları da yeniden gündem oldu.

BU ÜLKENİN YETİŞTİRDİĞİ DEĞERLİ BİR KIYMETTİR!

Bozdağ’ın 2011 yılında Meclis kürsüsünden yaptığı konuşmada Fethullah Gülen’i ve cemaatini eleştirenlere yönelik söylediği; “Fethullah Gülen bu ülkenin yetiştirdiği değerli bir kıymettir. Seversiniz sevmezsiniz ama değerli bir insandır, bilge bir insandır. Bu ülkenin milli ve manevi değerlerine bağlı nesillerin yetişmesi için hizmetini yapıyor. Her şeyi de açık. Devletin denetimi, gözetimi altında açık. Her şey gözünün önünde olan yapılan hizmetlere baktığınız. Siz bunun hakkında herhangi bir savcının iddiası, mahkumiyet kararı olmayan birisine çete diye itham ederseniz ona karşı da büyük bir haksızlık yaparsınız kendisi de burada yok.” ifadeleri yeniden gündem oldu.


 

Bakmadan Geçme