• Haberler
  • TV
  • FOX TV Yabani Dizisi 18.Bölüm İzle 16 Ocak Salı

FOX TV Yabani Dizisi 18.Bölüm İzle 16 Ocak Salı

FOX TV Yabani Dizisi 18.Bölüm İzle 16 Ocak Salı... FOX TV'nin sevilerek izlenen dizisi Yabani yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Son olarak 16.bölümü yayınlanan dizi bu hafta 18.bölümü ile izleyicinin karşısına geçecek. Yabani'nin 18.bölümünde neler yaşanacak?

Yaman kardeşi Umut’un cenazesinden sonra ailesi bildiği Soysalanlar ile eve döndüğünde Alaz herkesi şaşırtacak bir gerçekle onları karşılar. Bu gerçek Yaman Ali’nin babasının doktor Güven Aydın olduğudur. Tek sarsılan Yaman Ali olmayacaktır aynı zamanda Soysalanların yapı taşları teker teker yerinden oynar şekilde sarsılır. Bu yapı taşları sallanırken mağdur baba ve eşi oynayan Serhan’ı Metin’in artık Şebnem ve kızı Rüya’nın yanından ayrılmayacak olduğu gerçeği sıkıştırır.

YABANİ 18.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Oyuncular: Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani, Tayanç Ayaydın, Şebnem Hassanisoughi, Osman Alkaş, Ayşegül Ünsal, Sezer Arıçay, Rojbin Erden, Seray Özkan, Selim Can Yalçın, Ramiz Mullamusa, Güray Görkem, Bartu Dilmen, Aleyna Al, Aşkın Şenol

Bakmadan Geçme