• Haberler
  • TV
  • FOX TV Yabani Dizisi 19.Bölüm İzle 23 Ocak Salı

FOX TV Yabani Dizisi 19.Bölüm İzle 23 Ocak Salı

FOX TV Yabani Dizisi 19.Bölüm İzle 23 Ocak Salı... FOX TV'nin sevilerek izlenen dizisi Yabani yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Son olarak 18.bölümü yayınlanan dizi bu hafta 19.bölümü ile izleyicinin karşısına geçecek. Yabani'nin 19.bölümünde neler yaşanacak?

Yaman’ın kurduğu oyun sayesinde Serhan’ın bütün mağduriyet senaryoları bir hiç haline gelir. Serhan, Neslihan’ı elinde tutmak için saldırganca son hamlelerini hesaplamak zorundadır artık. Yaman ve Rüya’yı öldürmeye kalkanın Alaz olduğunu, Serhan’ınsa oğlunu korumak uğruna bu gerçeği örtbas etmeye çalıştığını öğrenen Şebnem ve Metin için de dengeler değişir. Şebnem bu zamana kadar aldığı tüm kararları sorgular hale gelir.

Rüya, annesiyle babasının hakiki bir şekilde bağlandıklarını görmektedir artık. Neslihan’ın önündeyse iki yol vardır. Ya Serhan’ın son koz olarak önüne sürdüğü şantaja boyun eğmek… Ya da sıkıştırıldığı köşeden Yaman’ın yardımıyla çıkmak, ipleri eline alıp çocuklarını Serhan’a kaptırmamak için savaşmak.

YABANİ 19.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

“Kimi kimden koruyorsunuz?” dedi Yabani. “Bizi sokaklardan mı, yoksa sokakları bizden mi?”

Henüz dört yaşındayken köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara düşen Ali, tam on yedi sene sonra evine Yaman olarak döner. Bu hikâye, bu gencin “Yaman Ali” olarak kendini yeniden var etme mücadelesinin hikayesidir. 

Oyuncular: Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani, Tayanç Ayaydın, Şebnem Hassanisoughi, Osman Alkaş, Ayşegül Ünsal, Sezer Arıçay, Rojbin Erden, Seray Özkan, Selim Can Yalçın, Ramiz Mullamusa, Güray Görkem, Bartu Dilmen, Aleyna Al, Aşkın Şenol

Bakmadan Geçme