• Haberler
  • Spor
  • Fred Konyaspor Maçında İlk 11'de Oynuyor mu?

Fred Konyaspor Maçında İlk 11'de Oynuyor mu?

Süper Lig'de ertelenen 16.hafta maçı için Fenerbahçe ile Konyaspor karşı karşıya geliyor. Saat 20:00'de başlayacak karşılaşmada Fenerbahçe'nin ilk 11'inde hangi oyuncuların yer alacağı merak konusu oldu. Özellikle de Fred'in sahada olup olmayacağı araştırılıyor.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de ertelenen 16. hafta mücadelesinde bu akşam TÜMOSAN Konyaspor'u konuk edecek. Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak mücadeleyi hakem Kadir Sağlam yönetecek. İstanbulspor'a konuk olduğu mücadeleyi 5-1 kazanan ve puanını 47'ye yükselten Fenerbahçe, averajla liderliğini sürdürüyor. 18 lig maçında 15 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi yaşayan İsmail Kartal'ın öğrencileri, rakip fileleri 49 kez havalandırırken kalesinde ise 15 gol gördü.

İLK 11 BELLİ OLDU! FRED SAHADA

FENERBAHÇE: Livakovic, Mert, Serdar, Jayden, Ferdi, Crespo, Fred, İrfan Can, Kıng, Szymanski, Dzeko

FRED GERİ DÖNÜYOR!

Fenerbahçe'de sarı kart cezasını tamamlayan İrfan Can Kahveci'nin yanı sıra Mondihome Kayserispor deplasmanında kırmızı kart gören Fred ve Mert Hakan Yandaş'ın cezaları bitti. Bu üç futbolcu, teknik direktör İsmail Kartal'ın şans vermesi durumunda bugün sahada olacak.

KONYA EKSİK KERVANI!

As kadrosundaki pek çok oyuncu sakatlıklar, kart cezaları ve kadro dışı kararları nedeniyle İstanbul'daki Fenerbahçe karşılaşmasına çıkamayacak olan Konyaspor'da pek çok eksik var.

Takımın bu sezon 17 maçta kalesini koruyan kaleci Paul Bernardoni ve 8 golle en skorer ismi olan forvet Sokol Cikalleshi kadro dışı bırakılmıştı.

Bu iki yıldızla ilgili yönetim tarafından verilen kararlar, Fenerbahçe mücadelesi öncesinde de iptal edilmedi ve geçerliliğini korumaya devam edecek.

Sakatlıkları bulunan Gökhan Töre ve Muhammet Demir ile Afrika Uluslar Kupası'na giden Bruno Paz'la birlikte, Galatasaray maçında gördüğü sarı kart sonrası cezalı duruma düşen Francisco Calvo da bu akşam Kadıköy'de görev yapamayacak.

Bakmadan Geçme