Furkan Bölükbaşı kimdir? X'de neden gündem oldu?

Furkan Bölükbaşı kimdir ve kaç yaşında olduğu merak ediliyor. Gazeteci Furkan Bölükbaşı İstanbul Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümünde lisans eğitimini tamamlamıştır. Peki, Furkan Bölükbaşı kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Furkan Bölükbaşı'nın suçu ne?

Furkan Bölükbaşı kimdir?


30 Eylül 1988 yılında doğan Furkan Bölükbaşı, 2006 yılında Kırıkkale Fen Lisesi'nden mezun oldu. Üniversiteyi, İstanbul Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümünde tamamladı. 2013'te Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı ile birlikte Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı'nda yüksek lisans yaptı. Aynı bölümde doktora eğitimini sürdüren Bölükbaşı aynı zamanda Marmara Üniversitesi'nde araştırma görevlisi olarak çalışıyor.

Furkan Bölükbaşı’nın suçu ne?


En son İsrail’in  Gazze’deki El-Ehli Baptist Hastanesi'ni hedef almasının ardından, Türkiye’de İsrail konsoloslukları önünde eylemler yaptığı Eylemlerde 1 kişi hayatını kaybetti. 43'ü polis olmak üzere toplam 63 kişi yaralandığı. Olaylarla ilgili Sosyal medya X’de binlerce kişi tarafından hakkında, halkı kışkırtarak polisin taşlanmasına sebep olduğu, Furkan Bölükbaşı'nın başını çektiği iddia edilen Bölükbaşı Tekrar sosyl medyada gündeme oturdu. bu sefer Hilafet istiyoruz diyerek Atatürk'e saldıran Bölükbaşı Tekrar X'de gündeme oturdu

Furkan Bölükbaşı kaç yaşında, mesleği ne?


Furkan Bölükbaşı 35 yaşındadır. Sosyal medyada yaptığı siyasi paylaşımlarla dikkat çekiyor. TRHaber isimli haber sitesinde editörlük yapmaktadır.

Bakmadan Geçme