• Haberler
  • TV
  • Gaddar 2.Bölüm Fragmanı İzle 26 Ocak Cuma

Gaddar 2.Bölüm Fragmanı İzle 26 Ocak Cuma

Gaddar 2.Bölüm Fragmanı İzle 26 Ocak Cuma... Gaddar dizisi ilk bölümü ile ekranlara geldi. Merakla beklenen dizilerden olan Gaddar'ın 2.bölüm fragmanı araştırılıyor. Gaddar dizisinin 2.bölümünde neler yaşanacak?

Asker dönüşü yaşadığı olaylar sonucu acımasız bir katile dönüşen Levent’in hikâyesini konu alan “Gaddar” dizisinde Çağatay Ulusoy ile Sümeyye Aydoğan iki sevgiliyi canlandıracak.

Uzun süren askerlik görevinden evine gelen Dağhan’ın (Çağatay Ulusoy) hayatı artık bıraktığı gibi değildir. Sevdiği kız Aydan (Sümeyye Aydoğan) ona haber vermeden çekmiş gitmiş, kardeşi Rüzgar (Fatih Berk Şahin) ise karanlık bir dünyanın içine düşmüştür. Dağhan’ın bir anda tepetaklak olan hayatının içinde gaddara dönüşüm hikayesini konu alıyor.

Aydan 27-28 yaşlarında tamamen mahalle kültürüyle büyümüş, çok erken yaşta babasını çok haksız bir şekilde kaybetmiş bir kadın. O yüzden hayata karşı bir savaşı var ve asla haksızlıklara boyun eğmeyen bir karakter. Şimdiye kadar oynadığım projelerden onu en büyük ayıran şey de sanırım mahalle kültürüyle büyümüş olması ve içinin bir yerinde eril tarafını sıkı sıkıya tutuyor oluşu.

GADDAR DİZİSİ 2.BÖLÜM FRAGMANI HENÜZ YAYINLANMADI! FRAGMAN YAYINLANDIKTAN SONRA SAYFAMIZDA OLACAKTIR

Bakmadan Geçme