• Haberler
  • Spor
  • Galatasaray Beşiktaş Süper Kupa Maçı Muhtemel 11'leri

Galatasaray Beşiktaş Süper Kupa Maçı Muhtemel 11'leri

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak Galatasaray - Beşiktaş mücadelesinde takımların hangi ilk 11'lerle sahaya çıkacağı merak konusu oluyor.

Trendyol Süper Lig’de yeni sezon başlamadan önce iki ezeli rakip Süper Kupa için kozlarını paylaşacak. Süper Kupa’da Beşiktaş ve Galatasaraylı taraftarların yer alacağı tribünler belli oldu. Bilet fiyatları kale arkaları 600 TL, Doğu-Batı tribünleri 1200 TL olarak belirlendi. Süper Kupa heyecanına ortak olmak isteyen futbolseverler ise karşılaşmanın günü ve başlangıç saatine odaklandı. Peki Galatasaray - Beşiktaş Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Takımların muhtemel 11'leri kimler?

Türkiye Futbol Federasyonu Süper Kupa mücadelesinin Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanması kararını aldı. İstanbul’da oynanacak mücadeleye iki takımın da taraftarlarının yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Maç biletlerinin satışa çıkacağı tarih henüz belli olmadı.

Türkiye Kupası’nı kazanan Beşiktaş ve Süper Lig şampiyonu Galatasaray 3 Ağustos cumartesi günü saat 20.45’te Süper Kupa maçında karşı karşıya gelecek. Mücadelenin ATV ekranlarından yayınlanması bekleniyor.

MUHTEMEL 11'LER:

Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan, Abdulkerim, Nelsson, Köhn, Torreira, Berkan, Mertens, Zaha, Ziyech, İcardi

Beşiktaş: Mert Günok, Svensson, Paulista, Colley, Masuaku, Al Musrati, Gedson, Rafa Silva, Rashica, Semih, İmmobile

Bakmadan Geçme